Sidebar

menu-off-canvas

09
Čet, Svi

Hrvatska je u finalu Lige nacija! Vatreni stigli na korak do povijesnog trofeja!

Dalićevi igrači odigrali su utakmicu za pamćenje i u produžecima srušili Nizozemsku sa 4:2

Dvije i pol godine nakon što je simultankom u Dinamovu dresu ovdje potopio Feyenoord, Bruno Petković vratio se na De Kuijp novim spektaklom za best of kolekciju hrvatskog nogometa. Ušao je kao džoker s klupe i s dvadeset metara pored velikog Van Dijka u produžetku dvoboja zakucao loptu u mrežu Nizozemaca. Pokazat će se - gol vrijedan plasmana u finale Lige nacija.

Petković se ukazao kao Bruce Willis u kopačkama, ultimativni heroj jedne sumanuto napete nogometne utakmice, kuler koji će nasmijan razmontirati "paklenu naranču" usred Rotterdama. Prije njegova gola dvadesetak tisuća Hrvata na tribinama putovalo je od depresije do ekstaze i natrag. Nakon sterilnog prvog poluvremena začinjenog rezultatskim minusom, Luka Modrić i suigrači u nastavku su nas počastili nemogućom avanturom: izvrnuli su meč na glavu, stigli do 2-1 vodstva, ali samo kako bi sekundu prije spuštanja zastora pali na koljena zaslugom Koemanova džokera Noe Langa. Nogometaš Club Bruggea je zakucao loptu pod Livakovićevu gredu duboko u sudačkoj nadoknadi. Još jednom produžeci, još jednom miris jedanaesteraca zraku. Dok Petković nije režirao još luđi obrat. Potpuno u skladu s najpopularnijim refrenom na tribinama ove srijede. Ovdje nitko nije normalan...

Hrvatska je, dakle, rezervirala još jednu medalju na velikom natjecanju. U prilici je da neželjenog pastorka pretvori u zlatno djetešce našeg nogometa. Sjećamo se svi, nije bilo davno, da je Zlatko Dalić s prijezirom odbacivao Ligu nacija nakon nekoliko rezultatskih havarija. "Sutra bih je ukinuo da mogu", govorio je Dalić, ali sada je u prilici otići do kraja i kolekciji blistavih medalja dodati onu najvrjedniju.

Navijači su to osjetili i zato su u pravoj invaziji osvojili Rotterdam. Najavili su utakmicu zapalivši atmosferu, a kraj drame dočekali su u kolektivnom deliriju kakav ponekad viđate samo na najluđim južnoameričkim stadionima. Veličanstven je bio ovaj triler, utakmica koju su oni slabijeg srca gledali s nitroglicerinom pod jezikom. Veličanstven je još jednom bio i Modrić, ali ključne poteze na koncu je povukao Petković i zato je za nijansu ispred, igrač utakmice.

Nije u startu mirisalo na hepiend jer na papiru intrigantna, Dalićeva ideja o taktička repriza katarske utakmice za broncu u prvom poluvremenu nikoga nije impresionirala. Najmanje domaćinovu obranu komponiranu od osvajača (Van Dijk, Ake) ili finalista (Dumfries) Lige prvaka. Oni su bez problema spustili rampu na autoput kojeg su Perišić i Ivanušec trebali otvoriti na lijevoj strani hrvatskog napada, dok su De Jong i Wieffer efikasno ugasili Modrićevu, Kovačićevu i Brozovićevu ‘strojarnicu‘.

I pored takve nedorečene igre Hrvatska je ipak trebala neokrznuta dočekati poluvrijeme, jer nije bila u podređenom položaju, kamoli nešto dramatično nadigrana. U rezultatskom minusu zaglavila je uslijed kolektivne žute minute. Nizozemci su bez prevelikog otpora u sredini razvili napad s lijeve strane prema rubu Livakovićeva kaznenog prostora, a tamo je Wieffer – do prije dvije godine samo drugoligaški igrač – pametno odložio loptu na stranu za strijelca Malena. Perišić je zakasnio u blok, a napadač Borussije Dortmund smjestio loptu u kut.

Na startu drugog poluvremena velikom energijom ‘vatreni‘ su okrenuli meč. Modrić je izborio jedanaesterac, a Kramarić hladnokrvno poentirao. Onda se trgnuo i Ivanušec pa asistencijom probudio iz letargije strijelca Pašalića, a onda preokret, pa preokret i infarktna završnica koju su Hrvati ovaj put ipak odlučili završiti bez jedanaesteraca.

NIZOZEMSKA - HRVATSKA 2:4 (Malen 34., Lang 90+6./Kramarić 55.-11m, Pašalić 73., Petković 98., Modrić 116.-11m)

NIZOZEMSKA: Bijlow - Dumfries (od 85. Lang ⚽), Geertruida, Van Dijk, Ake (od 106. Malacia ????) - Wieffer (od 75. Wijnaldum), Koopmeiners, F. De Jong ???? - Malen (od 75. Bergwijn) ⚽, Gakpo (od 106. De Roon), Simons (od 64. Weghorst)

HRVATSKA: Livaković - Juranović (od 78. Stanišić), Šutalo (od 91. Petković ⚽), Vida, Perišić - Modrić ⚽(od 119. Barišić), Brozović ????, Kovačić ???? (od 85. Majer) - Pašalić ⚽ ????, Ivanušec (od 78. Vlašić) - Kramarić ⚽(od 90. Erlić)

Uživo

KRAJ: Gotovo je! Hrvatska je u finalu Lige nacija! Nakon 120 minuta Nizozemskoj su Vatreni zabili četiri pogotka i sada čekaju nedjelju, kada će od 20.45 sati igrati protiv boljeg iz sutrašnjeg polufinala između Španjolske i Italije. Bravo, Hrvatska!

120. Petković je zabio pogotdak, već se on i proslavio, ali nakon lijepe akcije dosuđeno je zaleđe.

119. Fantastičan kraj! Sada i Modrić izlazi s terena uz standing ovation, a umjesto njega za posljednje minute ulazi Borna Barišić.

116. ⚽ GOOOOOOL! Modrić zabija iz kaznenog udarca za 2:4! Je li sada kraj?

POGODAK MODRIĆA ZA 2:4 POGLEDAJTE OVDJE

116. Jedanaesterac za Hrvatsku. Petković je pao, srušen je, Malacia ga ruši i to je penal za Vatrene!

114. Greda Pašalića! Nevjerojatno je ovo što smo sada promašili. Vlašić, pa Brozović nisu pucali, oklijevali su pred golom Bijlowa, a onda je Pašalić iz dosta teže situacije pogodio okvir gola... Nevjerojatno!

112. Nema puno vremena do kraja, ali pokazala je Nizozemska večeras da joj nije problem čekati niti posljednje sekunde da bi izjednačila.

110. Sjajna obrana Livakovića. Majer je izgubio loptu, Bergwijn je pucao s desne strane, Livaković je skinuo, a na odbijancu puca Lang i gađa vanjski dio mreže. Obranili smo se, ali moglo je biti kobno.

108. A što nas sad čeka do kraja? Dalić ima pravo na još jednu, onu šestu izmjenu koja se može koristiti u produžetku. Vlašić je opet imao priliku za utrčavanje, Bijlow je stigao ispred njega.

106. ⇔ Umjesto De Roona ulazi Gakpo, a Malacia mijenja Akea. Posljednje su to dvije nizozemske promjene večeras, krenuo je drugi produžetak u Rotterdamu.

105.+1 Zlatko Dalić potpuno je izgubio živce zbog dvojbene odluke suca Kovacsa, toliko da ga je trebalo smirivati. Izborniku nije lako proživljavati dramu u Rotterdamu.

105. Umalo i treći pogodak Hrvatske. Sjajna, oštra lopta Brozovića na Petkovića već i unutar kaznenog prostora, Petković je zakasnio poklopiti loptu i ponovno je pospremiti u mrežu.

102. Umalo autogol Nizozemaca! Stanišić je ubacio u kazneni prostor, a De Jong je zamalo postigao pogodak, ali u vlastitu mrežu. Zatresla se mreža, ali s vanjske strane.

100. Je li to sad to? Petković je heroj hrvatskih produžetaka. Hrvatska je pokazala psihološku snagu, opet, onda kad je to najpotrebnije.

98. ⚽ GOOOOOOOL! Petković za 3:2! Bomba s više od 20 metara, kakvo majstorstvo Dinamove devetke. Ma nevjerojatan je Bruno! Dodavanje Modrića, golčina Petkovića... To je to!

POGODAK PETKOVIĆA ZA 2:3 POGLEDAJTE OVDJE

96. Uspostavila je Hrvatska kontrolu na terenu, slijedi nam nadmudrivanje do kraja s domaćinom.

93. ???? Koopmeiners je dobio žuti karton zbog prekršaja nad Modrićem. Druga je to javna opomena za nizozemske nogometaše večeras.

91. ⇔ Kreće produžetak u Rotterdamu uz promjenu kod Vatrenih. Umjesto Josipa Šutala u igru će ući Bruno Petković.

KRAJ 90 MINUTA

Vatrene je 30 sekundi dijelilo od prolaska u finale Lige nacija. Noah Lang je izjednačio nakon prekida, gužve iz kornera. Nismo uspjeli to raščistiti... No, treba dignuti glave i hrabro odigrati produžetak.

90+6. ⚽ GOOOOL! Nismo izdržali. Ostalo je 30 sekundi do kraja, Lang je zabio za 2:2. Kakva šteta... Veliki šok za Hrvatsku.

LANGOV POGODAK ZA 2:2 POGLEDAJTE OVDJE

Slijede produžeci...

90+3.
Ubačaj Langa sjajno je iza leđa zahvatio Ake u petercu, ali Livaković to hvata, kupi i poklapa loptu.

90+1. Gakpo! Uh, ovo je bilo opasno, ali i neprecizno. Preživjeli smo ovo...

90. ⇔ Umjesto Andreja Kramarića sada ulazi Martin Erlić. Ide Dalić pojačati obranu za završne minute utakmice.

???? Igrat će se još čak 6 minuta sudačke nadoknade.

88. Nema predaha za hrvatsku obranu, traje potpuna ofenziva Nizozemaca u pokušaju da se dokopaju produžetka.

Težak prekršaj sada je pretrpio Livaković, izravan je to bio sudar s Van Dijkom.

85. Zabilježimo i pokušaj Nikole Vlašića. Lijepo je ušao, osjetio prostor, ali nije bilo preciznosti.

⇔ Nova izmjena kod Vatrenih. Mateo Kovačić ide van, umjesto njega u igri je Lovro Majer.

82. Ludnica je na tribinama. Ori se pjesma Novih Fosila, Hrvatska zasad nema problema s očuvanjem prednosti, sve je bliže finalu Lige nacija.

Veličanstvenu atmosferu stvorili su Hrvati u Rotterdamu. Golovi Kramarića i Pašalića samo su pojačali pjesmu i navijanje oko 15.000 hrvatskih navijača.

79. ⇔ Prve dvije izmjene kod Vatrenih. U igri su Vlašić i Stanišić umjesto Ivanušeca i Juranovića.

78. Treba paziti na opasne nizozemske akcije do kraja utakmice. Zanimljivo, Dalić još nije napravio niti jednu promjenu, itekako vjeruje svojoj početnoj jedanaestorici.

75.
⇔ Izlaze Malen i Wieffer, a ulaze Wijnaldum i Bergwijn. Dvije su to promjene kod Nizozemaca nakon primljenog pogotka.

73. ⚽ GOOOOOOL! Mario Pašalić za 2:1! Ivanušec je asistirao, Pašalić otprve zabio za preokret! Fantastična asistencija Luke Ivanušeca, još ljepši gol Pašalića!

PAŠALIĆEV POGODAK ZA 1:2 POGLEDAJTE OVDJE

71. Nova dobra prilika za Vatrene! No udarac Perišića, niti da je završio u mreži Bijlowa, ne bi vrijedio, jer je ranije sviran hrvatski prekršaj u napadu.

68. Krvarenje iz nosa Liverpoolovog ofanzivca Gakpa... Bit će jedno vrijeme domaći s igračem manje, no Gakpo bi se trebao vratiti na teren.

66. Ubačaj Dumfriesa s desne strane kupi Livaković. Ovo je bilo oštro, nismo ovoga puno vidjeli do sada, bilo bi to dobro zaustavljati ubuduće prije negoli postane opasno.

64. ???? Žuti karton je zbog prekršaja nad Simonsom dobio Marcelo Brozović. Treći je to naš igrač sa žutim kartonom večeras.

⇔ Bila je i prva izmjena večeras, umjesto Simonsa ulazi Weghorst.

62. Još jedan pokušaj Hrvatske, ovoga je puta Ivanušec pucao, u blok Geertruide. Novi korner imat će hrvatska reprezentacija. I dalje traje pritisak na Nizozemce.

Andreju Kramariću ovo je 24. gol u dresu hrvatske reprezentacije. Na petom mjestu vječne ljestvice odvojio se od kapetana Luke Modrića (23). Više golova zabili su samo Šuker (45), Mandžukić (33), Perišić (33) i Eduardo (29).

59. Novi protesti naše klupe, ali i igrača na terenu. Sudio je Istvan Kovacs prekršaj Modrića u trenutku kad je već oduzeo loptu. Bila bi to sjajna akcija Vatrenih, da je sudac to dopustio.

57. Ma to nam je trebalo! Sada bez problema možemo hvatati prolazak u finale. Idemo, Hrvatska! I navijači u Rotterdamu su u ekstazi, Vatreni igraju kao na domaćem terenu.

Bilježimo jedno riskantno dodavanje Livakovića, Wieffer je probao iz voleja, srećom, otišlo je pored gola.

55. ⚽ GOOOOOL! Kramarić je nepogrešiv s bijele točke, 1:1!!!

KRAMARIĆEV POGODAK ZA 1:1 POGLEDAJTE OVDJE

54. Jedanaesterac za Hrvatsku. Izborio ga je Luka Modrić! Gakpo je povukao Modrića, sudac Kovacs pokazao je na bijelu točku.

52. Krenula je Hrvatska po poravnanje, djeluje to sve napadački konkretnije, no Nizozemci su dobro posloženi u svojoj posljednjoj liniji.

49. Kramarić! Kakva sjajna prilika. Vanjskom ga je pronašao Modrić na lijevoj strani, Krama je nakon toga zavaljao Geertruidu, gađao suprotan kut, ali ga nažalost nije pogodio.

48. Dobar ubačaj Perišića s lijeve strane, ali Bijlow to hvata bez većih problema.

46. Počelo je drugo poluvrijeme u Rotterdamu. Nema promjena u odnosu na početne postave.

POLUVRIJEME

Kraj prvih 45 minuta na De Kuipu. Golom Donyella Malena iz 34. minute Nizozemska ima prednost od 1:0. Vatreni nisu loše stajali na terenu, ali iz sjajne akcije domaći su došli do vodstva. Nadamo se da će izabranici Zlatka Dalića uzvratiti Nizozemskoj u nastavku.

43. Smirili su Nizozemci igru, sva je prilika da će s minimalnom prednošću momčad Ronalda Koemana otići na odmor u Rotterdamu.

Iako rezultat zasad ne ide Hrvatskoj u prilog, De Kuipom se ori "Oj Zagoro lijepa li si, Slavonijo zlatna ti si..."

39. Lijepo je sada prošao Kovačić po lijevoj strani, poslao je loptu pred vrata, ali nikoga nije bilo tko bi to mogao sprovesti u mrežu. Šteta, bila je ovo dobra pozicija.

38. ???? Žuti karton, prvi za Nizozemsku danas, dobio je De Jong.

36.
Mora se sada Hrvatska sabrati, vratiti, ne smiju Vatreni potonuti. Ivanušec je sada probao primorati domaćina na grešku, a Perišić je napravio prekršaj nad vratarem Bijlowom.

34. ⚽ GOOOOL! Donyel Malen za 1:0 Nizozemaca!

MALENOV POGODAK ZA 1:0 POGLEDAJTE OVDJE

Dočekali su domaći priliku, Gakpo i Simons su kombinirali, Wieffer je ušao u prazan prostor i proigrao Malena... Perišić nije mogao to izblokirati i to je pogodak za Oranje.

33. Prekršaj Perišića nad Malenom, ali sudac Kovacs nije svirao raniji start Van Dijka nad Pašalićem... Povici su s tribina prema rumunjskom sucu, malo se "zagužvalo" na terenu.

31. Lijep pokušaj Kramarića, probao je ciljati, nije pogodio, a na drugoj smo strani imali puno sreće. Koopmeiners je izveo protuudar, ubacio se iz drugog plana i dočekao loptu, srećom nije bio precizan. Inače, Šutalo je zakasnio u zatvaranju tog problema.

28. Novi korner za Hrvatsku. Ake je blokirao ubačaj Juranovića. Prije toga Brozović je pucao, završilo je to u bloku. Novi pritisak Vatrenih!

24. ???? Zatresla se nizozemska mreža. Modrić je zabio, ali Pašalić je prije toga probao škaricama i napravio prekršaj nad Akeom pa je zbog toga dobio žuti karton. Nije bilo namjere za to, ali karton je pokazan.

23. Lomi Kramarić u kaznenom prostoru Dumfriesa nakon dobrog dolaska Ivanušeca pred šesnaesterac, no branič Intera sve blokira, imat će sada Hrvatska treći svoj korner na utakmici.

20. Traje velika bitka u sredini terena. Bio je dojam da su nizozemski igrači imali premoć, barem prividnu. Sada je Malen pobjegao po desnoj strani, no ubačaj u sredinu nije bio dobar.

17. ???? Žuti karton dobio je Mateo Kovačić zbog prekršaja.

16. Razvili su Nizozemci sada opasnu, brzu akciju, dugu loptu trebao je dobiti Gakpo, no izašao je Livaković sa svoga gola i na vrijeme pokupio loptu.

15. Dobar prolazak Perišića po lijevoj strani, krasno ga je uposlio Modrić, probijena je bila nizozemska strana, ali ubačaj Perišića blokirao je njegov nekadašnji klupski suigrač Dumfries.

12. Stisnuli su Nizozemci hrvatske reprezentativce u zadnjim minutama, Vatreni u obrani zasad djeluju itekako kompaktno. Nema problema, Livakovićev gol još nije značajnije ugrožen.

Među hrvatskim navijačima ima i onih koji iskazuju podršku Marku Livaji.

9. Obranila je Hrvatska prvi nizozemski korner, bio je prethodno opasan Malen, no Šutalo ga je dobro pročitao u namjeri ubacivanja pred gol.

7. Preuzeli su Nizozemci sada loptu, imaju nekoliko minuta prevlast u sredini terena, ali bez konkretnijih akcija prema naprijed. Možemo biti zadovoljni početkom Vatrenih, s tribina se ore hrvatske navijačke pjesme.

4. Imala je sada naša reprezentacija i prvi korner, pokušao je Modrić nauditi Nizozemcima ubacivanjem u prostor, no dodavanje Kovačića nije prošlo pa će domaćin imati ispucavanje svog vratara.

2. Van Dijk radi prekršaj nad Kramarićem, bilo je to jako nepažljivo od stopera Liverpoola, sudac Kovacs ga je usmeno opomenuo.

1. Utakmica u Rotterdamu je počela. Sretno, Vatreni!

20.40 Igrači su na terenu, kreću i nacionalne himne, utakmica počinje za pet minuta!

Izvor: sportske.jutarnji.hr

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 15 Lipanj 2023 20:08

Napiši komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

CHAT

Xy

Sta ovo napravise Novom selu, 3 utakmice zabrane golmanu , svasta

2 tjedni prije
2541

Domaljevac kupuje utakmice a ovi pišu o poštenju

3 tjedni prije
0065

A mi njih uvijek korektno dočekamo ako su bolji nek pobjede bez grubosti i bilo čega drugoga a oni tako. DNO DNA

1 mjesec prije
0065

Smiješni ste otimačina svijeskih razmjera

1 mjesec prije
1010

cista utakmica u Maticicma,Domaljevac bezopasan

1 mjesec prije
Mateo

Domaljevac nije sutnio po golu trebali su i vise izgubit, neznam kako ce ostat u ligi osim kupovinom

1 mjesec prije
4757

cijela posavina je vidjela larkidiju sramite se!

1 mjesec prije
0065

Sramota danas u Matića Domačjevac pokrad sudac nije dao Matićima dva crvena kartona i sudio im smješan penal dalje rezultat je itekako nerealan Domaljevac se propisno izpromašivao sve u svemu jadno i žalosno što rade suci u režiji Matića

1 mjesec prije
Prud

1 mjesec prije
0402

Ovaj chat potpuno utihnuo

2 mjeseci prije
ZNL

Kakvo je stanje u klubovima iz zupanije. Neko se pojacao? Ima li ih koji neće igrati? Interesantno je da nema nikakvih objava ovdje.

2 mjeseci prije
4141

kada ce biti dodana arhiva prvenstava u fudbalu

4 mjeseci prije
0402

Kako vam se čini dvoranska liga u Orašju?

4 mjeseci prije
0402

Svi znamo da si ti daleko od istine lol

5 mjeseci prije
Fenix

rekao sam istinu i svima zacepio usta

5 mjeseci prije
0402

Što je ovao sve tiho na chatu

5 mjeseci prije
Fenix

suci i savez kroje sezonu Hajduku uzeli najmanje 12 bodova i radi toga nismo prvi.

5 mjeseci prije
0402

Ima li neko još da napiše svoj komentar na polusezonu. Neki su bili jako bučni na početku sezone

5 mjeseci prije
RG

6. Kostrč - isto slab rezultat s obzirom na igrački kadar. Barem prvih 11 koje imaju

5 mjeseci prije
RG

4. Grebnice - daleko najviše plaćaju igrače. 5. Prud - opet ništa od prvog mjesta.

5 mjeseci prije
RG

1.Novo Selo - zasluženo prvi. 2. Najugodnija iznenađenja Ulović i Tolisa (dosta domaćih momaka a jaka sredina tabele). 3. Neugodna iznenađenja ( Hajduk -nisko na tabeli, O.Luka -ima dobru ekipu i trebali su barem malo vise bodova imati).

5 mjeseci prije
Gost

Globusa hitno izbacit iz ove lige dok ga neko nije ubio

5 mjeseci prije
0402

Ima li kakvih komentara na završetak polusezone

5 mjeseci prije
Franjo

Ako je ovaj bolji javite mi

5 mjeseci prije
Proxy

mene ne s obzirom na prijetnje o objavi osobnih podataka na ovoj stranici

6 mjeseci prije
Franjo

Jako me čudi da nema komentara na novoj stranici

6 mjeseci prije
Laky

Nesto nema novih objava, dan zalosti danas,

6 mjeseci prije
2806

Dragovoljac koji je bio "u raspadu" zasjeo na 1. mjesto

7 mjeseci prije
Franjo

Iza nedjelje

7 mjeseci prije
1627

pozdrav, kada ce te dodati arhivu liga

7 mjeseci prije
1769

Igram za Dragovoljac iz Novoga Sela ,htjeo bih pohvaliti domaćina od dočeka, pa tijekom utakmice pa nako završetka utakmice sve čista 10-tka ,svaka čast Tolisani

7 mjeseci prije
Pero

Ajde

7 mjeseci prije
0402

Ima li kakvih izvještaja sa jučerašnjih utakmica

7 mjeseci prije
Franjo

I prva zupanijska je takodje napravljena provjerite i javi te mi ako ima propusta

7 mjeseci prije
Franjo

Takodje i druga zupanijska je ok

7 mjeseci prije
Franjo

Druga liga sjever je sve ubaceno ako primjecujete gresku javite mi

7 mjeseci prije
Franjo

Hvala sada sredjujem drugu sjever ubrzo zavrsavam

7 mjeseci prije
Bungee_gum

Svilaj i Prijedor 2-1

7 mjeseci prije
Bungee_gum

Prud i Kostrc 1-1

7 mjeseci prije
Franjo

Kako je zavrsila utakmica u prudu i donjem svilaju

7 mjeseci prije
Laky

Test

7 mjeseci prije
Laky

Test

7 mjeseci prije
Laky

Test

7 mjeseci prije
4544

desilo se klasično spuštanje na zemlju znaš i sam što se pisalo ovdje prvi klub posavine bla bla bla. Ali ipak mišljena sam da će biti iznad crvene linije ipak ima gorih momčadi od njih.

7 mjeseci prije
Gost

da nije ipak 2.liga prevelik zalogaj

7 mjeseci prije
Gost

sta se desava s domaljevcem, 1 jedini bod do sada

7 mjeseci prije
1124

a ovako su 7 i to je njihovo realno stanje od 7-12 mjesta

7 mjeseci prije
0402

U slučaju današnje pobjede, Korpar ide na drugo mjesto

7 mjeseci prije
Bungee gum

Kostrč - Tolisa 1-0 Hajduk - Oštra Luka 1-1

7 mjeseci prije
1974

1451: Nije istina. Nisu fizički napadnuti.

7 mjeseci prije
1451

jEL ISTINA DA SU SUCI FIZIČKI NAPADNUTI U dOMALJEVCU

7 mjeseci prije
Franjo

Iduca dva tri dana necu nista dirati ovu stranicu zato sto ce da zamijeni staru i biti ce stari link https://posavinasport.com

7 mjeseci prije
Franjo

Nadam se da cu i to rijesit ove nedjelje da mozete pisati sa mobitelom

7 mjeseci prije
0402

Da pitam zašto je sa mobitela onemogućeno da se vidi ovaj chat

7 mjeseci prije
Franjo

Ako se registrujete i udjete kao registriran clan onda ovje na chatu ne trebate da se borite s matematikom

7 mjeseci prije
Franjo

ako primjetite gresku javite mi na neki nacin a najbolje je putem E maila info@ostra luka a moze i ovdje nadam se da cu uspjet na vrijeme da primjetim

7 mjeseci prije
Franjo

Samo napomena kod prvezupanijske druge zupanijske i lige sjever imate takodje i izvjestaj sa utakmice ko je strijelac i ostalo jednostavnim klikom na rezlutat utakmice

7 mjeseci prije
Franjo

Ja sam danas malo pratio par utakmica jaci je bio protivnik

7 mjeseci prije
111

Što se dešava sa samo proglašenom najboljom ekipom posavine Domaljevcom pa imaju samo bod u pet kola?

7 mjeseci prije
Franjo

NK HAŠK NAPREDAK - NK DRAGOVOLJAC 1:2

7 mjeseci prije
Franjo

NK KORPAR - NK RATKOVIĆI 5:1

7 mjeseci prije
Franjo

NK HAŠK NAPREDAK - NK DRAGOVOLJAC 0:2

7 mjeseci prije
Franjo

HNK MLADOST (D.S.) - NK HAJDUK 1:1

7 mjeseci prije
Franjo

poluvrijeme

7 mjeseci prije
Franjo

NK KORPAR - NK RATKOVIĆI 2:1

7 mjeseci prije
Franjo

NK 19. SRPANJ - NK VITANOVIĆI 78 3:0

7 mjeseci prije
Franjo

NK MLADI ZADRUGAR - NK KOSTRČ 3:1

7 mjeseci prije
1234

hajduk očajan

7 mjeseci prije
ich

hajduk - korpar 0-1 bolji bio korpar

7 mjeseci prije
0402

Slažem se da je Prud br1,ostale ekipe su tu negdje

7 mjeseci prije
Gost

Dobra stranica

7 mjeseci prije
1825

Prud ove godine mislim bez konkurencije Vitanoviće put u beton ligu zacrtan

7 mjeseci prije
0402

Ekipa kakvi su komentari na protekli vikend? Dajte neke akcije

7 mjeseci prije
ja

Definitivno bolje u županijske lige

8 mjeseci prije
Franjo

Jedno pitanje za sve koji vam se izgled vise svidja pogledajte prvu zupanijsku ili je ljepsi izgled od regionalne rs zapad pa mi javite

8 mjeseci prije
0402

Pozdrav momci

8 mjeseci prije
aa

:)

8 mjeseci prije
gost

Svaka čast Franjo na trudu

8 mjeseci prije
Franjo

Dobrodošli na novu stranicu bit će uskoro glavna a ona stara će da se ugasi

8 mjeseci prije
Gost

ok

10 mjeseci prije
Gost

moja

10 mjeseci prije
Gost

RADI OVO KAKO TREBA SUPER JE ;):D

10 mjeseci prije
Gost

DA LI RADI SADA KAKO TREBA lol

10 mjeseci prije
Anonymous

probno

10 mjeseci prije
Anonymous

samo da provjerimo

10 mjeseci prije
Franjo

ne znam kako radi

10 mjeseci prije
Franjo

:D,xD

11 mjeseci prije
Franjo

izgleda da radi kako treba

11 mjeseci prije
Franjo

Da isprobamo

11 mjeseci prije
Izbrisatil

Radio Oštra Luka (3)

Slušajte i uzivajte na našem radiu klikom na sljedeci