Sri04082021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Zanimljivosti Interesantno BIVŠA JUGA: Ne jedan, imala bi TRI vrhunska tima! Od njih bi strahovali i Francuzi, ali i Brazilci

BIVŠA JUGA: Ne jedan, imala bi TRI vrhunska tima! Od njih bi strahovali i Francuzi, ali i Brazilci

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Pisali smo i sami u prošlosti o tome kako bi sada izgledala reprezentacija bivše Jugoslavije da nije došlo do raspada zemlje i ponovo smo se odlučili da posvetimo članak ovoj temi zbog nečega što smo videli na mreži.

Jedan od korisnika "Reddita" odlučio je da se igra menadžera pa je od igrača rođenih na prostoru bivše SFRJ sklopio čak TRI tima! Jasno, ne odgovara svakom od navedenih igrača pozicija na kojoj je smešten ali je bitno da je približno to formacija u kojoj bi mogli da funkcionišu.

Nismo željeli da pravimo nikakve korekcije iako se ne slažemo u potpunosti sa svim izborima i smatramo da bi prvi tim mogao drugačije da izgleda. Važno je bilo prikazati kakav je bivša država bila rezervoar kvalitetnih fudbalera, a sami ćete u komentarima sastaviti svoj idealan tim i proceniti kakve bi korekcije trebalo napraviti u postojećim.

Jedno je sigurno, Jugoslavija bi u datom momentu imala reprezentaciju koja bi sa kvalitetnim selektorom mogla da napadne titulu prvaka sveta na Mundijalu u Rusiji.

Tim I: Oblak - Vrsaljko, Lovren, Savić, Kolašinac - Matić, Pjanić, Modrić - Perišić, Mandžukić, Džeko;

Tim II: Handanović - Ivanović, Ćorluka, Nastasić, Kolarov - Džaka, Kovačić, Rakitić - Jovetić, Ljajić, Kalinić;

Tim III: Subašić - Basta, Maksimović, Subotić, Lulić - Sergej, Brozović, Tadić - Kramarić, Iličić, Ibišević.

Tu svakako još dolaze u obzir Aleksandar Mitrović, Ante Rebić, Asmir Begović, Domagoj Vida i brojni drugi...

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda