Uto26102021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Zanimljivosti Interesantno Boban pobijedio Milan na sudu, klub mu mora isplatiti više od 5 milijuna eura

Boban pobijedio Milan na sudu, klub mu mora isplatiti više od 5 milijuna eura

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zvonimir Boban dobio je sudski spor protiv Milana. Podsjetimo, Boban je tužio Milan za odštetu nakon što je u ožujku prošle godine dobio otkaz na mjestu direktora.

Sud je odlučivao o tome što Bobanu pripada nakon otkaza i donio je odluku da mu klub mora isplatiti 5,375,000 eura. Od toga je 4,125,000 eura spadalo pod materijalnu, a 1,250,000 pod nematerijalnu štetu, plus kamate i revalorizacija i 843 eura troškova te 51.450 eura odvjetničkih naknada.

Milan se žalio na tu odluku, a Sud u Milanu smanjio je kaznu pa će Bobanu na kraju pripasti 4.2 milijuna eura, piše Calcio e Finanza, a prenose brojni drugi talijanski mediji.

Podsjetimo, Boban se neko vrijeme nije slagao s upravom u kojoj je glavnu riječ vodio Ivan Gazidis, a onda si je presudio jednim intervjuom za Gazzettu dello Sport.

U njemu je otvoreno odgovorio na višemjesečne glasine kako će njega, Maldinija i trenera Stefana Piolija na ljeto naslijediti jedan čovjek - Ralf Rangnick.

"Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina usprkos različitostima u kulturama, kao i razlici u strastvenosti oko kluba. Činjenica da pričamo o ovome svakako nije dobra. Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa sad kad momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam ni upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanova načina", oštro je rekao Boban, a to ga je na koncu koštalo i otkaza.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda