Ned13062021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Zanimljivosti Interesantno Kasumović žestoko prema Džemidžiću: On je huligan, zovu ga 'Dinina pudlica'

Kasumović žestoko prema Džemidžiću: On je huligan, zovu ga 'Dinina pudlica'

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

NSBiH odlučio je da reprezentacija do daljnjeg neće igrati utakmice na stadionu Bilino polje u Zenici.

Dopis o ovoj odluci je ispred NSBiH poslao generalni sekretar Adnan Džemidžić i adresirao ga je na gradonačelnika Fuada Kasumovića. Zbog toga je održana press konferencija na kojoj se obratio Kasumović.

"Ovo je dopis od generalnog sekretara. Ja ovako ništa jadnije i bijednije nisam dobio i pročitao", počeo je Kasumović i nastavio je:

"Ovo je pisao stranački čovjek. Iza ovog nije nijedan organ Saveza. Iza ovog stoji samo on - Džemidžić ili kako ga zovu Dinina pudlica po Sarajevu. Neće on odlučivati gdje će igrati reprezentacija, već igrači".

"Ovo je nastavak predizborne kampanje. Danas će Grad Zenica obavijestiti FIFA i UEFA da je u Savezu stranački čovjek. Pošto je ovo odlazeći generalni sekretar, ja mu ne želim istu sudbinu kao Munibu Ušanoviću. Nisu građani Zenice huligani, nisu bh. navijači huligani, vi ste huligan kad možete ovako nešto poslati. Reprezentacija je dobrodošla u Zenicu. Kakve veze ima gradonačelnik sa reprezentacijom? Ovo je politički nastrojeno", poručio je Kasumović.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda