Ned02102022

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Zanimljivosti Interesantno

Na susretu druženja sportskih prijatelja i legendi fudbala sa prostora nekadašnje države, upriličili smo susret, sa povodom, sa najuspješnijim selektorom reprezentacije BiH Mehmedom Baždarevićem.

Selekcija NSZDK u prethodna dva meča savladala je Hapoel s 1:0 te odigrala neriješeno 0:0 protiv Central Scotlanda, koji je, pak, u 1. kolu s 4:1 porazio Basiani

Veliki broj gledatelja u Bosni i Hercegovini koji koriste BH Telecom od 1. septembra neće imati priliku da prate kanale Sport Kluba pošto tada ističe ugovor s medijskom kućom United Media Group,a ugovor neće biti produžen.

Hrvatsku će u Europi predstavljati samo Dinamo, a toliko predstavnika imaju i Latvija, Litva, Kosovo, Irska, Lihtenštajn, Armenija, Moldavija, Azerbajdžan..

Pet osoba je uhapšeno na području Bijeljine zbog sumnje da su počinili krivična djela trgovina utjecajem i spriječavanje dokazivanja.

Završila sam na promatranju zbog ogrebotina po tijelu i udarca u glavu - rekla je unesrećena sutkinja

HRVATSKI je sport 29. srpnja 2008., na današnji dan prije 14 godina, izgubio jednog od svojih najvećih junaka. Legendarni Mate Parlov, olimpijski pobjednik te amaterski i profesionalni svjetski i europski prvak u boksu, u 60. godini života izgubio je bitku s rakom pluća.

Čak 187 golova u dvije utakmice? Moguće je. Dokazali su to igrači u borbi za plasman u ligu Sierra Leonea. Lokalni fudbalski savez, vrlo očekivano, otvorio je istragu.

Engleski Čempionšip je najluđa druga liga na svijetu. Do starta nove sezone ostalo je 15ak dana a mi ćemo sada napraviti presjek transfera.

Asocijacija za pravila fudbalske igre (IFAB) zasjeda u Dohi gdje će biti doneseno niz noviteta u ovaj sport i na snagu će stupiti od 1. jula.

Stranica 1 od 5