Pon27032023

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Međunarodni Sport Liga Petice Španjolska liga Pike dočekan na "krv i nož" u Madridu, reagovali redari!

Pike dočekan na "krv i nož" u Madridu, reagovali redari!

Pike definitivno nije omiljeni lik ovih dana u Španiji.

Haos potresa Španiju posle referenduma o nezavisnosti Katalonije, a naravno u centru pažnje je Đerar Pike.

Defanzivac Barselone je već godinama unazad najglasniji kada je u pitanju nezavisnost Katalonije, a u nedelju je u suzama najavio mogućnost povlačenja iz reprezentacije.

Danas je bilo zakazano okupljanje reprezentacije, a Pike je posebno bio na udaru navijača koji su se okupili maltene samo zbog toga da pošalju poruke katalonskim igračima.

Po dolasku u fudbalski centar, navijači su zviždali Pikeu, a dodatno je sve eskaliralo kada su izlazili na teren na prvi trening.

Navijači su uzvikivali "Pike đubre, napolje iz reprezentacije", dok su visili i transparenti sa natpisom "Pike, Španija je tvoja nacija".

Redari su morali da reaguju, svi transparenti su poskidani, a navijači su upozoreni da prestanu da skandiraju negativno reprezentativcima, pogledajte video u prilogu ispod.

Međutim, sa tribina, kao i ispred stadiona, čule su se samo salve uvreda, a prema navodima tamošnjih medija, na udaru je od svih katalonskih igrača bio jedini Đerar Pike.

Teško da će se na ovome završiti, videćemo na narednom meču...

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda