Pon14062021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Međunarodni Sport Liga Petice Italijanska liga Raiola preveslao Milan: Usred sezone Donnarumma odlazi kao slobodan igrač?!

Raiola preveslao Milan: Usred sezone Donnarumma odlazi kao slobodan igrač?!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Novi problemi za Milan.

Mino Raiola će tužiti klub, traži raskid ugovora za Gigija Donnarummu.

Šta se desilo?

Prema pisanju "Corriere della Sera", Raiola nije bio prisutan na potpisivanju ugovora, prethodno je dogovorio klauzule od 40 miliona za golmana ako Milan ne bude ušao u Ligu prvaka, odnosno 70, ako bude u top 4, ali Donnarumma bude želio otići.

Mino nije prisustvovao potpisivanju, on se nije slagao sa odlukom golmana da ostane, ali je bio prisutan njegov advokat Rigo. On je napustio prostorije prije potpisivanja ugovora, pa Milan klauzule nije ni poslao u Ligu Calcio koja vodi takmičenje.

Sada Raiola traži da se ugovor poništi, čime bi Donnarumma postao slobodan igrač pošto je pod pritiskom potpisao ugovor.

Sam igrač poslao je pismo Milanu u kome kaže da jeste stavio potpis, ali pod psihološkim pritiskom. Sad, šta to znači, teško je reći, pristao je na šest miliona po godini, očigledno želi da ode, ali on i menadžer će probati da napuste klub bez obeštećenja.

Raiola želi da iskoristi situaciju, da proba na sudu da načini Donnarummu slobodnim igračem, pošto, ako ugovor ne važi, on je praktično slobodan. Onda bi ga odveo u PSG verovatno, a o svojoj proviziji je bespotrebno pričati.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda