Čet30062022

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Međunarodni Sport Liga Petice Italijanska liga Raiolina porodica potvrdila da je preminuo, prvi komentar ostavio Haalandov otac

Raiolina porodica potvrdila da je preminuo, prvi komentar ostavio Haalandov otac

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Jedan od najpoznatijih menadžera u svijetu fudbala Mino Raiola preminuo je danas u 54. godini života.

Raiola je već neko vrijeme bio u bolnici jer se borio sa teškom bolešću i nažalost nije uspio da iz svega izađe kao pobjednik.

Njegova porodica je putem društvenih mreža potvrdila da je Raiola danas preminuo u 54. godini života što je sigurno veliki udarac za svijet fudbala s obzirom da je poznato kakav status je on imao.

I prije nekoliko dana je objavljeno da je on preminuo, ali je tada sam Raiola sve to demantovao. Međutim, danas taj demant nije stigao, te je njegova porodica potvrdila tužne vijesti.

Prvi koji se oglasio na toj objavi bio je otac Erlinga Haalanda, Alfie, kojeg je itekako uzdrmalo sve to što je pročitao. Alfie Haaland je samo stavio tužni emotikon što je bilo dovoljno da se shvati kako se osjeća.

Poznato je da su Alfie i Raiola sarađivali prethodnih godina i da je on bio agent njegovog sina. Za ovo ljeto pripremali su veliki Haalandov transfer, ali nažalost Alfie će sada to morati sam da uradi.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda