Uto03082021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Međunarodni Sport Liga Petice Italijanska liga Italijani na nogama: Messi kupuje kuću u Milanu!

Italijani na nogama: Messi kupuje kuću u Milanu!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Argentinski nogometaš Lionel Messi uvijek govori da neće napuštati Barcelonu, a da li će ovog ljeta stvari biti drugačije?

Messi nema namjeru da klub u kojem je proveo cijelu karijeru, ali svake se godine povezuje sa raznim klubovima, spominje kao dio raznih velikih projekata, a u posljednje vrijeme često ga se nazivalo pojačanjem Intera.

Italijanski mediji sada su ponovo aktivirali cijelu priču, nakon što su saznali da njegov otac kupuje kuću u Milanu, u gradu odakle je Inter, klub koji je zainteresovan za Messija.

Jorge Messi je zaista kupio nekretnine u Milanu, ali vjerovatno ne zbog sina i transfera u Inter, već isključivo financijski, budući da od 2017. godine u Italiji postoji zakon koji bogate strance osloboađa mnogih poreza ako odluče da žive u toj zemlji na Apeninima.

Ipak, na kraju su dodatno porasla nagađanja o Messiju i Interu, posebno Italijani potenciraju da je Messi imao velikih problema sa zakonom zbog utaje poreza u Španiji i da bi Italija mogla da bude obećana zemlja za njega i njegovu porodicu.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda