Sub10062023

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Ostali Sportovi HOK DOMALJEVAC IZGUBIO U ORAŠJU PRVU FINALNU UTAKMICI ZA PRVAKA BiH OD OK"KAKANJ 78" REZULTATOM 3:1, ALI JOŠ NIŠTA NIJE GOTOVO

HOK DOMALJEVAC IZGUBIO U ORAŠJU PRVU FINALNU UTAKMICI ZA PRVAKA BiH OD OK"KAKANJ 78" REZULTATOM 3:1, ALI JOŠ NIŠTA NIJE GOTOVO

U prvoj utakmici finala za prvaka BiH u Orašju HOK Domaljevac je poražen rezultatom 3:1 od gostujućeg OK "Kakan 78" ali se igra na dvije dobivene utakmice tako da ovaj poraz znači da je izgubljena jedna utakmica ali ne i finale.

U sportu je važno znati biti i džentlmen te čestitati gostujućoj momčadi iz Kaknja na pobjedi. Veliki sportaši i jesu veliki zato što se osim uspjeha znaju nositi s porazima. Ništa još nije gotovo, Jedan od najiskusnijih igrača HOK Domaljevac Anto Oršolić je prije prve finalne utakmice u Orašju rekao da i u slučaju poraza u prvoj utakmici (što se i dogodilo) HOK Domaljevac se "neće predati."
"Ići ćemo u Kakanj boriti se da poravnamo rezultat u utakmicama," poručio je Oršolić.
Te Antine riječi izgovorene kao njegovo razmatranje svih mogućih varijanti ovog finalnog sraza, sad dobivaju na težini. Poraz na domaćem terenu u prvoj finalnoj utakmici je već nepopravljiva prošlost i sada se momčad HOK Domaljevac svim svojim potencijalima treba usredotočiti na nadolazeće gostovanje u Kaknju.
Ako je HOK Domaljevac u nedavnom polufinalu dva puta u gostima u Brčkom pobijedio OK Mladost i tako najbolju odbojkašku ekipu u BiH eliminirao iz finala, onda se ima razlog očekivati da i u uzvratu finala protiv Kaknja na njegovom terenu Domaljevačka momčad pokaže svoju snagu i poravna rezultat utakmica u pobjedama na 1:1.

U tom slučaju HOK Domaljevac bi sebe doveo u poziciju da se o prvaku BiH odlučuje u trećoj utakmici u Orašju. To bi bio izvrstan razvoj događaj u finalu i dodatno bi Domaljevac i Posavina bili pošpricani još jednom povijesnom utakmicom.
Ovaj poraz u Orašju od momčadi iz Kaknja može imati učinak šok terapije na ekipu iz Domaljevca i utjecati na mobiliziranje svega onog pobjedničkog što ova ekipa ima kao kolektiv i što svaki igrač ima kao individua..
Kolikogod ovaj poraz bio neugodan za domaćina ta utakmica je tek jedna trećina ukupno mogućeg finala. JOŠ UVIJEK JE SVE U IGRI.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda