Sub23102021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske Nervoza, tuča i po bod u Istočnom Sarajevu

FK SLOGA TRN: NEMA IZLAZA, DOŠLO VRIJEME DA SE UGASIMO!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

PFS Gradiška i dalje muku muči, jer gotovo svakog dana po jedan klub nestaje sa fudbalske scene.

Poslednja najava dolazi iz Trna, odnosno redova drugoligaša Sloge, koji je nedavno proslavio veliki jubilej, 80 godina rada. Podsjećamo da je u poslijeratnim godinama Sloga bila klub broj 1 Republike Srpske, osvajač Kupa RS, igrala je najljepši fudbal....Danas gotovo na dnu u bezizlaznoj situaciji, a pismo koje nam je stiglo iz tog kolektiva to dokazuje.

Puštamo ga u izvornoj verziji:

-Fudbalski klub Sloga iz Trna najvjerovatnije se više neće takmičiti u Drugoj ligi Zapad. Klub koji je nedavno proslavio 80 godina postojanja, gdje je Uprava kluba uveličala proslavu dovođenjem veterana FK Crvena Zvezda. Jednostavno, klub više nema načina da preživi...A sve to je kulminiralo dugovanjima prema fudbalskom savezu i igračima...Trnski fudbaleri su prije nekoliko nedelja apelovali upravi kluba, da se malo više angažuju oko same organizacije kluba i da pomognu klubu da pregrmi teške trenutke...

Međutim uprava kluba nije imala sluha za sve to i takoreći nisu ni odgovarali niti su se pojavljivali na stadionu u Trnu. Određen dio igrača u štrajku je već nekoliko nedelja zbog dugovanja, a poslije subotnjeg debakla u Milosavcima(bili domaćini, jer u Trnu nije bilo uslova za igru, nakon mitinga koji se održavao u petak naveče) od Jedinstva iz Zeravice sa čak 6:1 i ostatak ekipe odlučio je da se pridruži kolegama iz kluba i stupe u štrajk.

Tako su igrači odlučili da se od 8. oktobra 2018. godine više ne pojavljuju u klubu i prestanu da treniraju i odlaze na predstojeće utakmice. Samim tim će najvjerovatnije doći do gašenja kluba koji je u poslednjih nekoliko godina bio stabilan drugoligaš.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda