Sub16102021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske TEKSTILCU PRIJA RAVNO PODRINJE!

POSAVINA I “ŠLJUNKARA” U ŽIŽI!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nekoliko veoma zanimljivih utakmica ovog vikenda igra se na drugoligaškom Zapadu, ali izdvaju se ipak dva meča. Onaj u Donjoj Slatini, te u Karanovcu.

Posavski derbi ima veliki značaj, jer ekipa koja izgubi mogla bi prestati sanjati šampionske snove. Mladost više nije tako ubitačna kod kuće, dok Borac igra odlično, imaće i podršku navijača, pa treba očekivati istinski spektakl.

U Karanovac stiže dobojska Sloga, i ovaj duel isto ima veliku težinu, jer u slučaju pobjede domaćina, Karanovac bi rivalu pobjegao na pet  bodova, što i nije mala prednost, ali i u Doboju sigurno imaju svoju računicu za ovaj duel, pa će “Šljunkra” biti i te kako zanimljiva tačka ovog vikenda na terenima Srpske.

Na “Mlakve” stiže ranjena Omarska, i veliko je pitanje koliko su sposobni izvući se iz situacije u koju su upali najviše zahvaljujući vlastititim greškama.

U Prnjavoru i dalje snivaju otvorenih očiju, a sledeća prilika za “slatki san” jeste Proleter, ne nepremostiva prepreka, ali rival za poštovanje.

Zanimljivo bi moglo biti i u Žeravici, iako je Jedinstvo blagi faorit u sudaru sa srbačkom Slogom, koja čini se ne pruža partije koje su se očekivale od ove ekipe, iako ima poprilično jak roster na raspolaganju.

Dubrave računaju na trojku u sudaru sa trnskom Slogom, baš kao i Vranjak protiv Ozrena, iako ni u jednim meču nemora biti kec!

Laktaši putuju u Brod, preporođenom Poletu, pa i taj meč mogao bi biti potencijalna mina “duela za sladokuse” sa puno golova.

Parovi 8. kola:

Subota, 16 časova

Karanovac – Sloga (D), sudije: Siniša Lazić, Miloš Kovačević (oba iz Prijedora) i Željko Čelica (Kozarska Dubica), delegat: Vedran Francuz (Gradiška), kontrolor: Nikola Crnadak (Laktaši).

Sloboda (NG) – Omarska, sudije: Dragan Žarić (Kotor Varoš), Nemanja Aleksić (Banjaluka) i Vladan Todorović (Čelinac), delegat: Ilija Smiljanić (Gradiška), kontrolor: Dario Tepavčević (Laktaši).

Ljubić – Proleter, sudije: Vanja Ajder, Milan Simić i Aleksandar Milaković (svi iz Banjaluke), delegat: Mladen Stupar (Novi Grad), kontrolor: Dado Petrović (Brod).

Nedjelja, 11 časova

Jedinstvo – Sloga (S), sudije: Dragan Todić, Stanko Todorović i Dejan Lazić (svi iz Doboja), delegat: Bojan Milanković (Kozarska Dubica), kontrolor: Branko Šipka (Prijedor).

Nedjelja, 16 časova

Mladost (DS) – Borac (Š), sudije: Zoran Grbić, Bojan Panić i Goran Ilinčić (svi iz Prijedora), delegat: Dragan Aleksić (Srbac), kontrolor: Željko Marić (Doboj).

Dubrave – Sloga (T), sudije: Zoran Tripunović (Doboj), Dejan Radić i Ljubiša Lukić (oba iz Modriče), delegat: Mario Đuran (Modriča), kontrolor: Radenko Kukavica (Novi Grad).

OFK Polet 1926 – Laktaši, sudije: Velimir Drinić, Marko Maksimović i Milenko Mišić (svi iz Modriče), delegat: Branko Tripić (Prnjavor), kontrolor: Zoran Drinić (Omarska).

Vranjak – Ozren, sudije: Aleksandar Jevtić, Bojan Džepina i Bojan Eremić (svi iz Prijedora), delegat: Goran Balaban (Banjaluka), kontrolor: Milan Docić (Banjaluka).

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda