Uto03082021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske Veliki Prnjavorski derbi

KARANOVAC U MAKARSKOJ BRUSI DRUGU LIGU!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Fudbaleri Karanovca, vicešampioni regionalnog Zapada za vikend su počeli sa radom sa samo jednim ciljem, a taj cilj je plasman u Drugu ligu!

Trener Ranko Stanarević i njegov pomoćnik Božić iznjeli su plan i program priprema.

– Radićemo četiri puta sedmično plus vikendom utakmica. Prvi dio priprema bazirati ćemo se na fizičku spremu igrača uključujući rad sa loptom, dok ćemo drugi dio raditi na uigravanju ekipe. S obzirom da je u planu odlazak u Makarsku na završni dio priprema i ako se to realizuje sigurno je da ja i moj pomoćnik slobodno možemo reći da ćemo imati sve preduslove da se pripreme odrade kako treba – istakao je Stanarević

Igrački kadar nije pretrpio značajnije promjene.

– Što se tiče ekipe, ona skoro da je ista ostala na okupu. Sigurno da će nam nedostajati kapiten Marčetić koji odlazi u SAD, a možemo reći da je bio jedan od naših ključnih igrača. Marčetića na golu će pokušati zamjeniti Bijelić i pridošlica iz BSK-a Dobrijević. Iz Krupe nam se vratio Nikola Đukarić, a od pridošlica su tu opet sa nama Radan Račić i Ozren Savić, te Mladen Trivić iz Naprijeda. Ispisnicu i papire dobio je Srboljub Vuković. Mislim da je konkurencija nikada zdravija i jača što me naravno raduje – kazao je sportski direktor Nebojša Anđelić.

Na prozivci bila 22 igrača: Milan Bijelić, Bojan Dobrijević, Nemanja Račić, Vladimir Kojadinović, Nenad Vujičić, Goran Lukajić, Srđan Ducanović, Branko Aleksić, Dario Grujić, Milan Račić, Milan Bojinović, Bojan Vasilić, Mladen Trivić, Ozren Savić, Nikola Djukarić, Nikola Babić, Dejan Tešanović, Siniša Milošević, Radan Račić, Nebojša Anđelić, Nikola Tomešević te junior Aleksandar Janković a opravdano odsutni bili su Sandro Dedić i Boban Milanović.

Već 06. februara (subota) Karanovac igra u Krupi na Vrbasu protiv istoimene ekipe a za 13. februara dogovorena je provjera protiv juniora Borca, takođe na stadionu u Krupi.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda