Uto03082021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske Veliki Prnjavorski derbi

NAMJEŠTALJKE U SRPSKOJ: “KUMOVSKA VEZA” ZATAŠKANA OD VRHA FSRS!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Naš prošli tekst o namještaljkama u Prvoj ligi Republike Srpske pod nazivom ” EKSLUZIVNO: KRIMINAL U FUDBALU SRPSKE, KAKO JE KUPLJENA UTAKMICA SLOBODA (NG) – MLADOST (VO)!” izazvao je lavinu koja se još kotrlja u fudbalskim krugovima.

Nije tajna da su sudije uvijek mešetarile, ali da bi to mogli raditi organizovano potrebno je da ih neko štiti debelo u vrhu saveza. A, od FSRS boljeg partnera nema na daleko! Utakmica u Novom Gradu između Slobode i Mladosti iz Velike Obarske samo je vrh ledenog brijega koji se već godinama taloži u našem fudbalu. Sada ćemo donijeti ekskluzivno detalje oko misteriozne zamjene sudija za derbi Mladost – Krupa, u kojoj je kum zamjenio kuma! Umjesto delegiranog Zorana Strunića put Semberije išao je Dragan Skakić!

“Alfa i omega” prvoligaša iz Velike Obarske Borko Blagojević valjda više nije mogao izdržati silni pritisak i mešetarenja u koja je upao, jer drugačije nije moglo ići ako želiš biti u trci, ponudio je mito Struniću! Nakon toga nazvao je kancelariju u Banjaluci, i poručio da će sazvati konfereniju za štampu na kojoj će sve ispričati o predstojećem derbiju, ali i ranijim kupovinama. Kada su shvatili šta se sprema Mile Kovačević i Rodoljub Petković “otrčali su na noge” u Veliku Obarsku, misleći valjda da Blagojević blefira. Međutim, Borko je pokazao telefon sa listingom poziva upućenim Struniću, uz priču kako ga je ovaj ucjenjivao šta treba dati za tri boda. Da bi se spasilo što se spasti da, Mile i Petko su obećali da će promjeniti Strunića i da će ga propisno kazniti (što je i urađeno, jer je suspendovan na 18 mjeseci, ali bez ikakve pompe koja bi trebala pratiti ovakav slučaj). Ponuđen je kao rješenje Dragan Skakić, ni manje ni više nego kum Strunića, a vrh FSRS je obećao da u derbiju domaćinu neću faliti ni jota! Učinjeno, urađeno, Skakić je odsudio nakon ko zna koliko vremena pošteno utakmicu, obje ekipe zadovoljne sa podjelom plijena, a vrh FSRS zatašako tešku aferu o kupovini sudija. Pride, kao specijalni posmtrač poslan je Nenad Knežević, čovjek od povjerenja kancelarije u Aleji Svetog Save.

Interesantno da su Strunić i Skakić danas na ledu, jer su obojica suspendovani, a kako naši izvori potvrđuju nalaze se i u nemilosti njihovog sugrađanina i predsjednika FSRS Mile Kovačevića.

S obzirom na značaj utakmica na proljeće kako u borbi za vrh, a još više u borbi za opstanak, jer ako se pogleda stanje klubova iz RS u Premijer ligi BiH, jasno je da će elitu Srpske napustiti najmanje četiri, a možda i koji klub više. Što znači da će gotovo svaki meč biti na nož, i da će Sudijska organizacija FSRS imati pune ruke posla, ali i još bezbroj masnih ponuda.

Naš portal zatrpan je pričima od Trebinja, do Novog Grada, ali vjerovatno nećemo stići obraditi sve utakmice, jer doći će nove na red,...

U nastavku

Koliko košta kupovina utakmice i ko sve dijeli novac

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda