Pon27062022

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske Ilićka 01 bolja od Glasinca

Svega ima u BiH: Igrači napali sudiju, pridružio im se i navijač, pa je protiv svih pokrenut prekršajni postupak

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Policijska uprava Gradiška obratila se danas javnosti saopštenjem da je jučer oko 18 sati došlo do napada na sudiju na utakmici nižih liga u Republici Srpkoj.

Saopštenje prenosimo u potpunosti.

"Policijskoj stanici Nova Topola, 03.04.2022. godine oko 18,00 časova prijavljeno je da je na fudbalskom stadionu u mjestu Vilusi, grad Gradiška, prilikom odigravanja fudbalske utakmice, došlo do fizičkog napada na glavnog sudiju od strane dva igrača i jednog gledaoca.

Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici su utvrdili da je tokom odigravanja fudbalske utakmice, u 72-oj minuti, glavni sudija dosudio crveni karton domaćem igraču A.P. iz Gradiške i penal za protivničku ekipu, nakon čega su igrači A.P. i R.P. fizički napali glavnog sudiju, odgurujući ga rukama i tijelom. Nakon prekida utakmice i odlaska prema svlačionici, na teren je utrčalo lice V.Nj. iz Gradiške i glavnom sudiji zadao udarac u predjelu glave.

O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Gradiška, koji je naložio da se po kompletiranju predmeta protiv lica A.P, R.P. i V.Nj. podnese zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama", stoji u saopštenju PU Gradiška.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda