Pon14062021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske RFL ISTOK: ZADRUGAR I BRATSTVO RAFALNO

Nekadašnjem prvaku BiH oduzeta tri boda

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Takmičarska komisija FSRS oduzeće tri boda Modriči zbog nastupa Ognjena Jaćimovića u proljetnom dijelu prvenstva Republike Srpske iako je registrovan mimo pravilnika FSRS.

FSRS je tako donekle pokušao da se opere od potpunog apsurda da je Ognjen Jaćimović registrovan mimo svih pravila i postavlja se pitanje da li će iko za to iz administracije FSRS odgovarati. Najveća žrtva ovoga pored Modriče, svakako su i ostali klubovi protiv kojih je Ognjen Jaćimović nastupio u proljećnom dijelu prvenstva, budući da oni nemaju pravo žalbe na njegov nastup jer je istekao rok za žalbe poslije nepravilne registracije Ognjena Jaćimovića, što je na svojoj koži prvo osjetila Slavija, poslije koje je i otkriven čitav skandal.

Tako je FSRS nastavio da pravi potpuni cirkus od takmičenja, koji se provlači tokom čitave sezone i umjesto da konačno stane u kraj besposličarenju njegove administracije i jednom već pomogne klubovima ponovo apsurdima tjera na smjeh sve ljubitelje fudbala, ili barem ono malo mazohista što je ostalo da prati ovu ligu.

Modriča ima pravo žalbe osam dana od primanja odluke Takmičarske komisije na ovu odluku.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda