Pon14062021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske RFL ISTOK: ZADRUGAR I BRATSTVO RAFALNO

HAOS NA ZAPADU, POLA LIGE SUSPENDOVANO!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Već poslednje kolo, pogotovo utakmice u Šamcu, Trnu i Novom Gradu najavile su buran zaplet i kraj na drugoligaškom Zapadu, a odmah u ponedjeljak stigla je nova najava bure!

Naime, iz kancelarije FSRS na adresu čak 11 klubova stiglo je opozorenje pred suspenziju, da ukoliko se ne plati rata za kotizaciju (2.000 KM), do četvrtka 9. maja, klub neće moći nastupiti u nastavku sezone, odnosno, sve dok ne izmiri svoje obaveze.

Na tapetu su se našli Jedinstvo Žeravica, Polet 1926, Vranjak, Ozren Petrovo, Laktaši, Sloga Trn, Sloga Srbac, Mladost Donja Slatina, Dubrave i Karanovac.

Među ljubiteljima fudbala posebno provejava ime prvog kluba, lidera drugoligaškog Zapada, Jedinstva, iza kojeg stoji i prvi čovjek srpske kuće fudbala Mile Kovačević.

Naime, iako su na terenu već gotovo izborili plasman u elitu Srpske, a nisu uspjeli dogovoriti se sa šamčanima oko predaje prvog mjesta, a svjesni da ne ispunjavaju niti minimum uslova za to takmičenje, iz Žeravice su se dosjetili suspenzije, koju će svi izmiriti, izuzev onih koji su već ispali, i Jedinstva.....

Živi bili, pa vidjeli, ali volili bi na ovim stranicama vidjeti uplatnicu iz Žeravice, pa makar je i Goran Ćejić pravio od blata....

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda