Pon14062021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske RFL ISTOK: ZADRUGAR I BRATSTVO RAFALNO

Domaćin ispustio pobedu

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Vranjak je ispustio pobedu, iako su Laktaši tokom značajnog dela utakmice ostavljali sugestivniji utisak na terenu.

Domaći igrači su krenuli „s grlom u jagode“, pa im je takva igra presela u 21.minutu kada je Dragan Šavija doneo gostima zasluženu prednost.

Na terenu vodom natopljenom teško su se snalazili fudbaleri dva tima. U jednom trenutku je Aleksandar Gajić poslao dugu loptu do Ljubiše Sarkića, ovaj je gurnuo u mrežu, ali su arbitri smatrali da se radi o ofsajd poziciji. Navukli su gnev domaće publike.

U 65.minutu požrtvovani Aleksandar Demonjić doneo je poravnanje rezultata, a u 80.minutu je Siniša Sarkić sa „bele tačke“ načinio rezultatski preokret. Ipak, domaćin nije bio kadar da sačuva tu prednost jer je u 89.minutu, po mišljenju sudije, Miloš Pejić načinio prekršaj za najstrožu kaznu, a Uroš Stamenković postavio konačan rezultat ove utakmice.

24.kolo Druge lige RS, grupa „Zapad“:

Vranjak – Laktaši 2:2 (0:1)

Stadion: Centar. Gledalaca: 150. Sudija: Milan Simić (Krupa na Vrbasu) . Strelci: Demonjić u 65., S.Sarkić(jedanaesterac) u 80.minutu za Vranjak, a Šavija u 21.i Stamenković(jedanaesterac) u 89.minutu. Žuti kartoni: LJ.Sarkić, Stojanović, Gajić, Pejić(Vranjak).

VRANJAK: Stjepanović, Đurić (od 90.min.Spasojević), Ristić , Demonjić , Trepić , Gajić (od 73.min.Rakić), Dudić (od 24.min.Savkić ), S.Sarkić , Stojanović , Pejić , LJ.Sarkić .

LAKTAŠI: Bekić , Telić , Trivić , Šipovac (od 90.min.Grabovac), Bursać , Šavija , Stamenković , Popović (od 68.min.Kavržić), Keleman , Traljić (od 90.min.Banjac ), Savić .

Igrač utakmice: Dragan Šavija(Laktaši).

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda