Uto09082022

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Federacije
Četvrtak, 08 Srpanj 2021 11:44

MLADE NADE ZVIJEZDE IZ GRADAČCA

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

NK Zvijezda je već odavno zauzela ispravan kurs da punu pažnju pokloni mlađim kategorijama i da sutra iz svog podmlatka što više fudbalera priključi prvoj ekipi.

To se već vidi i na ekipi koja je započela pripreme za novu sezonu.Koliko je to ozbiljno shvaćeno vidi se čak i na najmlađim kategorijama.

Na treningu smo vidjeli pravu profesionalnost i stručan rad iskusnog Tarika Halilovića sa četvoricom izuzetno talentovanih mladih golmana, pionira i pretpionira koji su besprijekorno izvršavali sve zadatke koje je postavljao njihov trener.

Trener Halilović ima sve pohvale za njih četvoricu i ističe da će od njih neko sigurno sutra biti čuvar mreže Zvijezdinog gola ali da samo moraju redovno trenirati i biti uporni.

Kada se uzme u obzir da su u zadnju godinu –dvije već dva čuvara mreže na gol Zvijezde došla iz njenog juniorskog sastava, od kojih je jedan postao i mladi reprezentativac BiH, za vjerovati je da će i sutra neko od ove četvorice biti siguran čuvar mreže ovog kluba.

Zato nije naodmet da ih spomenemo, to su:  Adis Hećimović, Enes Šućurović, Muamer  Ćeskinović i Arda Ujka, danas pioniri a sutra neki od njih i veliki golmani.

Piše Suad Krajnović

Foto Ammar Krajnović

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda