Sub23032019

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Zanimljivosti Interesantno Dalić priznao da je dobio ponude, pa se obrušio na HNS

Dalić priznao da je dobio ponude, pa se obrušio na HNS

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Neću raditi, a da mi neko radi iza leđa

Hrvatski selektor Zlatko Dalić nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji nalazi se na odmoru, a telefon mu je usijan pozivima. Daliću nude novi posao, što je i sam priznao u razgovoru za “Sportske novosti”.

“Konkretno, u samo dva dana sam dobio ponude od četiri reprezentacije, ali mene to ne zanima. Zanima me samo Hrvatska, zanima me samo što će biti ovdje, ali kažem, želim imati svoj status, svoj mir, da ne moram stalno biti u oprezu da mi netko radi iza leđa. To je ono što mene zanima i to je cijeli plod mojih razmišljanja. Nisam opterećen nikakvim ponudama. One će biti i dalje, jer ja sam u ovom trenutku drugi trener svijeta. Ne može biti bolje”, otkrio je Dalić.

Prema pisanju “Sportskih novosti”, Zlatko Dalić dobio je čak četiri multimilionske ponude, od nogometnih saveza Japana, Irana, Egipta i Uzbekistana od kojih su najizdašnije one Japana i Irana.

Obrušio se i na Hrvatski savez, jer kako kaže, pojedinci su ga željeli smijeniti nakon američke turneje.

“Neću više raditi, a da mi neko radi iza leđa! Znam sve što se događalo, ali kažem vam iskreno sad: više neću raditi niti jedan dan u atmosferi u kojoj se meni nešto kuha iza leđa. Cijeli se život borim, guram sa svojim igračima i neću ostati niti jedan dan ako saznam da netko opstruira mene i moj stožer. To neću, želim čistu situaciju”, kazao je Dalić.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi