Pon17022020

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Zanimljivosti Interesantno Tuča navijača na tribinama, najgore prošli policajci

Tuča navijača na tribinama, najgore prošli policajci

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U četvrtom kolu druge brazilske nogometne lige susreli su se Goiás i Vila Nova.

Gosti su slavili s 3:1, ali rezultat je bio u drugom planu jer su domaći navijači izazvali pravi rat na tribinama.

Sve je počelo kada je ekipa Vila Nove zabila svoj treći gol, a najžešći navijači Goiása počeli paliti dresove i zastave kluba. To se nije svidjelo ostatku navijača domaće ekipe koji su ih napali.

U sve se umiješala i policija, ali su bili u podređenom položaju. Minimalno 10 policajaca je povrijeđeno, a jedan je čak pretrpio ozbiljne povrede glave zbog čega je završio u bolnici. No, policijski službenici su na kraju uspjeli smiriti situaciju te su priveli neke od navijača.

Prema tvrdnjama prisutnih navijača, u jednom trenutku su se čuli i pucnjevi, ali policija je ubrzo dala obavijest da je jedan njihov službenik ispalio metak upozorenja u zrak, kako bi preplašio zaraćene strane.

Zanimljiva je činjenica da su se na stadionu nalazili samo navijači domaće ekipe, ali su oni pokazali kako je čak i to dovoljno da se na tribinama stvore neredi.

Goiás je ušao izrazito loše u ovu sezonu, a u prva četiri kola je upisao tri poraza uz jedan remi dok je Vila Nova ostvarila sve četiri pobjede i zasluženo se nalazi na prvom mjestu.

Video sadržaj

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda