Ned23092018

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Zanimljivosti Interesantno UŽAS U IZRAELU: Huligan sinoć uletio na teren i s nožem u ruci krenuo da ubije zvijezdu Španije?!

UŽAS U IZRAELU: Huligan sinoć uletio na teren i s nožem u ruci krenuo da ubije zvijezdu Španije?!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Šestorica huligana uhićena su zbog ulaska na teren neposredno nakon utakmice, a jedan od njih potrčao je prema Iscu - s nožem u ruci!?

Iako je Španjolska već ranije bila osigurala Svjetsko nogometno prvenstvo, a Izrael odavno otpao iz svih kombinacija da vidi Rusiju, gostovanje furije u Jeruzalemu u ponedjeljak izazvalo je nerede na tribinama stadiona Teddy.

Šestorica huligana uhićena su zbog ulaska na teren neposredno nakon utakmice, a jedan od njih potrčao je prema Iscu - s nožem u ruci!? Srećom, policija ga je uspjela uhvatiti prije nego što je došao do španjolskog reprezentativca. I, gle čuda, priopćila nakon utakmice kako nije bilo nikakvih incidenata!?

"Poduzeli smo uobičajene mjere sigurnosti tijekom utakmice i nakon nje", kažu u jeruzalemskoj policiji.

Španjolci su pobijedili 1:0 golom Asiera Illaramendija u 76. minuti. Ostvarili su devetu pobjedu i sa samo jednim remijem protiv Italije završili kvalifikacije. Izraelci su prikupili samo 12 bodova i osvojili četvrto mjesto iza Španjolske, Italije i Albanije, a ispred Makedonije i Lihtenštajna.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi