Ned12072020

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Zanimljivosti Interesantno Šta se desilo u Vrbanjuši: Braco komentirao viralni snimak iz svlačionice

Šta se desilo u Vrbanjuši: Braco komentirao viralni snimak iz svlačionice

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Mnogo pažnje u bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti izazvao je video Alije Brace Hadžiosmanovića legenda sarajevskih malih terena, "alfa i omega Vrbanjuše".

On je od jednog od svojih igrača tražio dokaz da se "skinuo s droge" kao uslov za nastup u utakmici protiv vječitog rivala.

Kada je fudbaler dao usmenu potvrdu a potom dokazao da može izvesti sklekove, Braco je zatražio i da se pred saigračima i kamerom "zakune da se više neće drogirati".

Alija Braco Hadžiosmanović, legenda sarajevskih malih terena, "alfa i omega Vrbanjuše", ponovo je briljirao u svlačionici. Braco je na Facebooku objavio snimak iz svlačionice Vrbanjuše uoči "El Classica" s Vratnikom.

Od jednog od svojih igrača Hadžiosmanović je najprije tražio dokaz da se "skinuo s droge" kao uslov za nastup u utakmici protiv vječitog rivala.

Kada je fudbaler dao usmenu potvrdu a potom dokazao da može izvesti sklekove, Braco je zatražio i da se pred saigračima i kamerom "zakune da se više neće drogirati".

"Šefe, ja se svečano zaklinjem da se nikada više neću drogirati, da ću dolaziti na treninge, da ću biti pošten i čestit čovjek", poručio je fudbaler Vrbanjuše s brojem 4.

O mladiću s brojem 4 javnost je stekla potpuno drugačiju sliku o njemu od one koja je stvarno istinita.

To je potvrdio i Braco koji se ponovo oglasio preko Facebooka i poručio kako je sve uradio radi atmosfere pred veliki derbi protiv Vratnika. 

"Robert je divan dečko i nema veze sa drogom. Sve je stvar atmosfere pred utakmicu. A video ima 102.000 pregleda", napisao je.

Očigledno je i sam trener Vrbanjuše shvatio da je svog fudbalera, ni krivog ni dužnog, uvalio u veliki problem, a nakon što je otkrio pravu istinu sigurno će laknuti i mladom momku koji je odlično prihvatio šalu u svlačionici.

Inače, susret između Vrbanjuše i Vratnika okončan je bez golova.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda