Ned23022020

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Zanimljivosti Interesantno FUDBALSKI SPEKTAKL U POSAVINI

FUDBALSKI SPEKTAKL U POSAVINI

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Škola fudbala „BAAP Evrogol“ iz Pelagićeva, ove godine, organizuje 7. po redu „Bulls cup 2019“, koji će biti održan 20. i 21. aprila 2019. godine, na fudbalskim terenima u Pelagićevu i Krepšiću.

Turnir će okupiti djecu uzrasta od 10 do 12 godine iz najkvalitetnijih klubova i škola fudbala sa šire regije, koje će se boriti za veoma vrijedne nagrade.

– Ovogodišnji turnir se igra u tri starosne kategorije, za djecu rođenu 2007., 2008. i 2009. godine. Pošto mi imamo licencu za „Champions Trophy“ za područje Balkan, naš turnir je ujedno i kvalifikacioni za završne turnire ovog najjačeg evropskog turnira, pa pobjednici „Bulls cupa 2019“ moći će da ukrste koplja sa najjačim evropskim ekipama, poput: Juventusa, Bajerna, Liverpula, Mančester sitija, PSV, Glazgov rendžersa i brojnih drugih. Pobjednik u kategoriji 2007. godišta putuje u Švajcarsku, pobjednik 2008. godišta u Srbiju, a pobjednik našeg turnira u kategoriji 2009. godišta ide put Austrije, na završni turnir „Champions Trophy“, kaže Nikola Šarkanović, vlasnik ŠF „BAAP Evrogol“ iz Pelagićeva.

Organizator najavljuje da će ovogodišnji turnir biti jedan od najjačih do sada.

– Privodimo kraju aktivnosti sa prijavama ekipa, a već sada je sasvim jasno da će biti žestoka konkurencija u sve tri starosne kategorije, pa će publika moći da uživa u kvalitetnom fudbalu na „Bulls cupu 2019“. Izvjesno je da ćemo imati ekipe iz devet evropskih zemalja, a vjerujem da će sve ekipe ponijeti lijepe uspomene iz posavske ravnice, ističe Šarkanović. 

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda