Ned05022023

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Zanimljivosti Interesantno

Došlo je i do promjena u formatu kvalifikacija za EURO, te evropskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo

Krajem prošlog mjeseca na utakmici osmog kola fudbalske Lige Hercegovačko-neretvanskog kantona između NK Mostar i Univerzalne škole sporta Fortuna, u timu Fortune u 55. minuti na teren su zajedno zakoračili Branimir Borovčanin i Ensar Vila.

Bosancima trideset i jedna Hercegovcima samo jedna “Mladost”!

Poznato je da sudijama na mečevima omladinske kategorije uopšte nije lako suditi zbog konstantnog pritiska s tribina od nezadovoljnih roditelja.

Taj 17. listopada 1990. godine zauvijek će ostati urezan u povijest hrvatskog nogometa.

Na susretu druženja sportskih prijatelja i legendi fudbala sa prostora nekadašnje države, upriličili smo susret, sa povodom, sa najuspješnijim selektorom reprezentacije BiH Mehmedom Baždarevićem.

Selekcija NSZDK u prethodna dva meča savladala je Hapoel s 1:0 te odigrala neriješeno 0:0 protiv Central Scotlanda, koji je, pak, u 1. kolu s 4:1 porazio Basiani

Veliki broj gledatelja u Bosni i Hercegovini koji koriste BH Telecom od 1. septembra neće imati priliku da prate kanale Sport Kluba pošto tada ističe ugovor s medijskom kućom United Media Group,a ugovor neće biti produžen.

Hrvatsku će u Europi predstavljati samo Dinamo, a toliko predstavnika imaju i Latvija, Litva, Kosovo, Irska, Lihtenštajn, Armenija, Moldavija, Azerbajdžan..

Pet osoba je uhapšeno na području Bijeljine zbog sumnje da su počinili krivična djela trgovina utjecajem i spriječavanje dokazivanja.

Stranica 1 od 5