Čet25022021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Međunarodni Sport Liga Petice Španjolska liga Realu i Atleticu zabrana transfera u iduća prijelazna roka!

Realu i Atleticu zabrana transfera u iduća prijelazna roka!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Fifa je odlučila zabraniti Realu i Atleticu dovođenje novih igrača ove godine!

Fifa je odlučila zabraniti Realu i Atleticu dovođenje novih igrača ove godine!

Naime, madridski klubovi su prošli kao Barsa, pošto u sledeća dva prelazna roka, odnosno u narednih godinu dana neće moći da registruju nove igrače!

Podsetimo, Barselona je prošle godine dobila istu kaznu, ali je po njenom isticanju ovog meseca odjednom registrovala čak 77 igrača.

Real i Atletiko bili su pod istragom FIFA zbog kršenja pravila o transferima maloletnih igrača. Klub sa Kalderona moraće da zbog toga plati i 900.000 švajcarskih franaka, a Real 360.000. Oba kluba su, takođe, ukorena i dato im je 90 dana da regulišu situaciju vezanu za maloletne igrače.

Ono što je posebno interesantno jeste da kazna počinje da teče od leta, što praktično znači da bismo tokom januara mogli da očekujemo brojne aktivnosti po pitanju pojačanja u slavnim španskim klubovima.

"Dva kluba su proglašena krivim jer su prekršila nekoliko odredbi koje se odnose na međunarodni transfer i prvu registraciju maloletnih igrača, kao i drugim odredbama u vezi sa registracijom i učešćem pojedinih igrača u takmičenjima", navodi se u saopštenju.

 

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda