Ispiši ovu stranicu

TRUDNA DJEVOJKA ZARAŽENE ZVIJEZDE OTKRILA PRIJEVARU TALIJANSKOG PRVAKA!?

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Juventus je namjerno zatajio rezultate testa na koronavirus?

Obrambeni nogometaš Juventusa Daniele Rugani i njegova trudna djevojka Michela Persico posljednjih su dana često u medijima zbog činjenice da su pozitivni na koronavirus.

Persico je inače atraktivna novinarka, a ona je objavila da se datumi kada je njezin dečko radio testiranja i termin kada je to Juventus prijavio ne poklapaju.

U trenucima kada se Italija nalazi u teškoj situaciji i kada u jednom danu umire na stotine ljudi od posljedica kobnog virusa ovakve informacije u očima javnosti nisu najbolje sjele.

Persico kaže da se Rugani testirao na koronavirus na dan derbija s Interom (8. ožujka), a Juventus je objavio njegov pozitivan nalaz tri dana kasnije.

"Daniele se vratio kući s treninga, imao je temperaturu i obavijestio je momčad o tome. Kasnije kada se probudio se osjećao bolje, ali ga je klub testirao na Covid-19. Znam da je test napravio 8. ožujka, a ja 16. ožujka", rekla je Persico.

Ovakvi se podaci ne poklapaju s onima koje je Juventus iznio u javnost. Naime, iz redova 'Bianconera' su objavili da je Rugani testiran tog jutra kada je i objavljeno da je pozitivan na koronavirus, dakle 11. ožujka.

Neki postavljaju pitanje, je li moguće da su u Juventusu namjerno 'sakrili' Ruganijev pozitivan nalaz kako bi se derbi protiv Intera ipak odigrao!?

Kako bilo, u međuvremenu su iz Juventusa potvrdili da su i Paulo Dybala i Blaise Matuidi također pozitivni na koronavirus.