Ispiši ovu stranicu

Subašić: "Što se događa s PSG-om? Pa nema Ibrahimovića"

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

12 dana ostalo je Monacu do prve utakmice u drugom dijelu sezone, a jedan od najboljih pojedinaca momčadi, hrvatski vratar Danijel Subašić, nahvalio je bivšeg igrača PSG-a Zlatana Ibrahimovića i usporedio njegov doprinos pariškoj momčadi u prošlim sezonama i doprinos Marija Balotellija danas u Nici, trenutno vodećoj momčadi Ligue 1...

Nogometaši PSG-a trenutno se nalaze na trećem mjestu u francuskom prvenstvu, tri boda iza Monaca i pet iza vodeće Nice. Na čelu sa Zlatanom Ibrahimovićem osvojili su naslove u protekle četiri sezone. Međutim, njegov se prelazak u Manchester United poklopio s lošim rezultatima pariške momčadi.

Vratar Monaca i hrvatske nogometne reprezentacije, Danijel Subašić, rekao je kako bi PSG ove sezone mogao ostati uskraćen za najvažniji trofej u francuskom nogometu: "Što se događa s PSG-om? Pa nema Ibrahimovića. Ne morate ga voljeti, ali s 30 golova i 15 asistencija po sezoni morate ga poštivati. Prošle su sezone završili s 30 bodova ispred nas i da je Ibrahimović igrao za Monaco postali bismo prvaci."

Iako trenutno vodeća Nica u svojim redovima ima Marija Balotellija, čijih je osam golova u devet utakmica pomoglo da se ta momčad nađe na vrhu Ligue 1, Subašić je samo odmahnuo rukom: "Je li Balotelli njihov Zlatan? Nije ni blizu. Dobar je igrač, ali Zlatanu nije ni do koljena.", zaključio je Danijel Subašić.

Monaco sezonu nastavlja 15. siječnja na gostovanju kod Marseillea.