Sri03062020

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Međunarodni Sport EU takmičenja Liga prvaka Čudne izjave nakon finala: Ronaldo se oprašta, Bale traži razgovor s menadžerom, a Ramos Ronaldovo objašnjenje

Čudne izjave nakon finala: Ronaldo se oprašta, Bale traži razgovor s menadžerom, a Ramos Ronaldovo objašnjenje

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon finalnog dvoboja i pobjede protiv Liverpoola, iz Madrida dolaze pomalo neočekivane izjave, barem neočekivane u večeri slavlja...

Izjave Cristiana Ronalda i Garetha Balea iznenadile su, možda i ne bi bile toliko neočekivane da su došle s malim odmakom, ali nitko ih nije očekivao odmah nakon finala.

Rečenica Ronalda "bilo je lijepo biti dio madridskog Reala", sugerira kako se Ronaldo oprašta od kluba, a dodatak na nju glasi "u narednim danima pružit ću odgovor navijačima koji su uvijek bili uz mene."

Ronaldo, naravno, nije htio objašnjavati što je s tim htio reći, ali ne treba biti Sherlock Holmes da se shvati što znači izjašnjavanje u prošlom vremenu.

Sergio Ramos nije bio svjestan što se događa i kada su mu prenesene Ronaldove riječi, iznenađeno je poručio: "Vjerujem kako će govoriti o ovoj sezoni. Ako pak postoji nešto, morat će nam objasniti što je s tim mislio. On je naš ključni igrač i ne može biti na boljem mjestu nego u Madridu."

Međutim, nije samo Ronaldo taj koji je najavio potiho oproštaj.

"Moram igrati iz tjedna u tjedan, a to se nije događalo ove sezone. Pet-šest tjedana ove sezone bio sam ozlijeđen, ali svo ostalo vrijeme bio sam spreman. Moram sjesti s menadžerom i razgovarati o budućnosti", poručio je i Gareth Bale.

Bale je ušao u 61. minuti i do kraja postigao dva krasna pogotka.

"Bio sam jako razočaran što nisam krenuo od prve minute jer sam smatrao da sam to zaslužio. Jedino što sam mogao je kasnije ući u igru i pružiti doprinos, to sam i napravio."

U Madridu tako umjesto velikog slavlja, dosta upitnika. Još je tu igrača koji se već danima spominju na izlaznim vratima i čini se kako bi ipak moglo doći do prilične rekonstrukcije momčadi.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda