Pon17022020

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Međunarodni Sport EU takmičenja EU2020 Perišić: Osjećam se jadno, možda je bolje da ne igramo i ne sramotimo svoju zemlju

Perišić: Osjećam se jadno, možda je bolje da ne igramo i ne sramotimo svoju zemlju

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ivan Perišić bio je strijelac vodećeg pogotka za Hrvatsku u dvoboju s Češkom, a nakon svega što se dogodilo rekao je da se "osjećao jadno" te da mu je u posljednjih deset minuta utakmice djelovalo kao da nije bio na terenu.

Vatrenima samo bod: borbeni Česi se vratili iz ponora i izborili neriješen rezultat

"Ne znam, nije vrijedno priče. Mi trčimo, borimo se... Ne znam što se treba napraviti, koje je rješenje", komentirao je Perišić huliganski ispad u 86. minuti utakmice tijekom kojeg je aktivno sudjelovao u pokušaju zaustavljanja tzv. 'navijača'.

"Pokušao sam policajcima reći da izbace tu grupu. Rekli su da nemaju dopuštenje UEFA-e. Sreća je što se nastavila utakmica, ali tko zna što će sad biti. Bit će teško. Moramo skupiti glave. Treba vidjeti kako će nas kazniti", rekao je Perišić te rezignirano dodao:

"Možda bolje da ne igramo, da ne sramotimo svoju zemlju, zbog par budala."

Perišić je ovako opisao svoje osjećaje nakon nemilih scena:

"Jadno se osjećaš. Zadnjih deset minuta kao da nisi na terenu. Na kraju te Česi kazne."

"Šteta što nismo pobijedili, sad ovisimo o drugima. Ne znamo se braniti. Moramo i protiv Španjolaca igrati kao što smo igrali prije prekida protiv Čeha", zaključio je jedan od ponajboljih igrača u dvoboju s Česima.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda