Ispiši ovu stranicu

Pogba reklamira dres, dogovorio se sa novim klubom?

Pomalo čudna situacija, ponuda će biti na stolu, a igrač je navodno dogovorio svoje uslove? Hoće li Juventus odoleti?

Nekoliko izvora, među njima i poznati novinar Di Marcio je potvrdio da je Mino Rajola dogovorio uslove za Pola Pogbu.

Mančester Junajted je spreman da plati ono što Real i Barsa nisu, ogromnih 13 miliona evra Francuzu po sezoni. Navodno, on se složio da se, ako Juventus prihvati ponudu, vrati na "Old Traford".

Minu Rajoli sada ostaje drugi deo posla, sledeće nedelje odmah po završetku EP, on će prezentovati čelnicima Juventusa ono što nude "Đavoli".

Već se zna, u pitanju su 120 miliona evra što bi bio novi svetski rekord. Mančester Junajtedu novac nije problem, svim silama žele Pogbu i spremni su da ispoštuju zahtev Juventusa da se sve desi na početku prelaznog roka.

Italijani su sada u nedomici, Pogba je po mnogima najtalentovaniji igrač na svetu, ali su 120 miliona ponuda iz snova, Juventus bi mogao dodatno da renovira ekipu i priušti sebi vrhunskog napadača, kao i verovatno još par fudbalera u sredini i odbrani.

U klubu su ponavljali da ne žele da prodaju Pogbu, on je čak na reklami za novi dres Juventusa, koji će biti korišćen u mečevima na gostujućem terenu, što su mnogi uzeli kao dokaz da će ostati.

Moguće je da će Juve odluku prepustiti Francuzu koji bi, kako se pričalo, radije da ostane još godinu u Juventusu, ali Rajola ga pritiska da se vrati u Englesku. Razlog je naravno novac, kontroverzni menadžer će na ime provizije, odnosno "komisije" zaraditi 25 miliona evra od ovog transfera.

Da li smo blizu novog svetskog rekorda?

Čini se da jesmo, odluka je u rukama Pola Pogbe, on bi u Junajtedu zarađivao tri puta više nego u Juventusu, mada bi, ako ostane, sigurno dobio i povišicu u Torino, No, i sa tim rastom plate, to bi ponovo bilo duplo manje od onoga što bi zaradio u nekadašnjem klubu iz koga se kao slobodan igrač preselio u Torino.