Ispiši ovu stranicu

Džeko se dogovorio sa Romom - 4.500.000 evra po sezoni!

Agent odličnog napadača Irfan Redžepagić izjavio je za radio Rete sport da nikakvog dogovora nije bilo, odnosno da njega niko iz Rima nije kontaktirao, ali Italijani samouvereno javljaju da je posao već završen

Prema navodima Skaj Sporta, ali i Đanluke di Marcija, novinara koji najbolje poznaje dešavanja na italijanskom transfer tržištu, Roma je postigla dofovor sa napadačem Mančester Stitija Edinom Džekom, pa ostaje još samo da se uzaglase svi detalji i sa klubom sa Etihada.

Prema navodima iz Italije, reprezentativac Bosne i Hercegovine sa Rimljanima je dogovorio godišnju platu od 4.500.000 miliona evropa po sezoni, što je za 1.000.000 evra manje nego u Mančesteru, ali je svakako pozamašna cifra za trenutne uslove u italijanskom fudbalu. Očekuje se da Džeko stavi paraf na petogodišnju vernost Vučici.

Ipak, agent odličnog napadača Irfan Redžepagić izjavio je za radio Rete sport da nikakvog dogovora nije bilo, odnosno da njega niko iz Rima nije kontaktirao.
"Nisam imao nikakav kontakt sa Romom i nisam upoznat sa pregovorima između dva kluba", rekao je Redžepagić.

Ipak, poznato je da Roma već neko vreme pokušava da nađe zajedniču reč sa upravom Građana, kojoj je navodno u suprotnom smeru ponuđen srpski reprezentativac Adem Ljajić, ali do konačnog dogovora još nije došlo. Međutim, on se svakako očekuje u najskorijem periodu.

Džeko je u Mančester Siti stigao u januaru 2011. godine, nakon tri fenomenalne sezone u Volfzburgu. U dresu Građana postigao je 50 golova na 130 utakmica, ali prošle sezone svega šest na ukupno 32 utakmice u svim takmičenjima, pa je jasno da mu je neophodan novi izazov.

Video sadržaj