Pon26082019

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Premijer liga BiH Remiji u Zenici i Ugljeviku za kraj

Fudbaleri Sarajeva otputovali na pripreme u Ljubuški

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon ljekarskog pregleda ekipi će se u toku dana pridružiti Crepaldi Da Cruz koji je jučer doputovao u glavni grad na probu

Na spisku igrača koji su otputovali nalaze se: Stanojević, Resić, Šabanović, Lazić, Kurdić, Kovačević, Salčin, Mustafić, Dupovac, Handžić, Halilović, Dizdarević, Pidro, Tatar, Mujakić, Hebibović, Crepulja, Rahmanović, Bekić, Ahmetović, Šišić, Velkoski, Đokanović, Šofranac te Jahić koji je došao na probu.

Nakon ljekarskog pregleda ekipi će se u toku dana pridružiti Crepaldi Da Cruz koji je jučer doputovao u glavni grad na probu, a golman Elvis Džafić u Ljubuški stiže početkom sedmice, saopćeno je iz kluba.

– Zdravstveni bilten je dobar, nema povrijeđenih, igrači jako dobro izgledaju u uvodnim treninzima. Trening je u pola četiri u Ljubuškom, gdje ćemo se zadržati narednih šest dana do prijateljske utamice s Veležom 24. januara nakon koje je planiran povratak u Sarajevo gdje ćemo raditi po planu i programu do odlaska u Antaliju – izjavio je pomoćni trener Abdulah Oruč.

Drugi dio priprema igrači Sarajeva obavit će u Turskoj od 1. do 14. februara, gdje su planirane četiri prijateljske utakmice.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi