Pon29112021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Premijer liga BiH Šok kakvom se Vlado Jagodić nije nadao: Radnik pobijedio Borac!

Mušija: Napišite da je Mujić kriminalac, fudbal više nema smisla s ovakvim sudijama

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Mensur Mušija je nakon utakmice zaplakao od muke.

Dugo je u nogometu, kao igrač i sportski radnik. Iz prijašnjih iskustava, po njegovim riječima, s Elvisom Mujićem računao je Mušija na “domaćinsko” suđenje, ali ni u snu nije mogao zamisliti da će njegov tim napuniti mrežu Želje.

– Napišite da je Elvis Mujić kriminalno sudio. Ja to kažem po cijenu kazne. Poslije ovoga više nema smisla. Nema smisla ulagati u nogomet. Ljudima poput Mujića nije mjesto u fudbalu – izjavio je Mensur Mušija.

Predsjednik Mladosti otkrio je još neke šokantne detalje.

– Moj igrač Hiroš me šokirao kada mi je prenio šta mu je rekao Mujić. Zaprijetio mu je Mujić da će ga isključiti. Zato smo ga izvadili iz igre. Zamislite na što smo prinuđeni, da vadimo najboljeg igrača, kako ga ne bi Mujić isključio. Šta vam to govori. Pola ekipe mi je izbacio. Kakva je svrha igrati? Kakvu poruku šaljemo ako gledamo ovako kriminalno suđenje. Želji ovo ne treba. Mujić je ovim odmogao Želji, a nas drastično pokrao. Kome da se žalimo poslije svega. Javnost je sve vidjela. Muka mi je od svega- poručio je plačnim glasom Mensur Mušija.

Mladost je postigla četiri gola, izgubila dva boda, ali su uzdignute glave sa suzama u očima Mušija, Milanović, Velić, Hadžić, Hiroš.., napustili Grbavicu.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda