Sri25112020

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Ostali Sportovi Odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba Orašje kod načelnika na prijemu

Odbojkašice Ženskog odbojkaškog kluba Orašje kod načelnika na prijemu

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Općinski načelnik Stanko Vincetić organizirao je prijem u Općini Orašje za Ženski odbojkaški klub Orašje - ŽOK-ice.

Ove godine odbojkašice iz Orašja izborile su doigravanje za ulazak u Premijer ligu BiH, iako su osnovane kao klub tek 2016. godine.

Kako je za ŽOK-ice ovo bila premijerna sezona, nitko u klubu nije očekivao ovakav rasplet situacije. U prvom dijelu sezone zauzele su četvrtu poziciju, a u pauzi prvenstva kvalitetno su analizirali sve ekipe, što se u nastavku sezone pokazalo potpuno ispravnim.

Zabilježile su svih devet pobjeda i zasluženo stale na pobjedničko postolje. Kroz igre i pobjede na domaćem parketu, podigle su na noge sportsku javnost i vratile primat odbojke u Posavini.

U protekle dvije godine ŽOK Orašje je nastupao na brojnim međunarodnim natjecanjima u BiH, Republici Hrvatskoj, Srbiji i Austriji. Načelnik se zahvalio odbojkašicama na sjajnim rezultatima i uspjehu, a ujedno i promociji Općine Orašje i kroz druge sportove, a ne samo nogomet, te im obećao potporu, u skladu s općinskim mogućnostima, u daljnjem radu.

Predsjednik kluba Miroslav Maroš istakao je da im je cilj da stvore jak klub, prepoznatljiv izvan granica BiH i dodao kako je ekipa ŽOK Orašje, selekcija U-16, bila pozvana na veliki Uskrsni međunarodni turnir u Italiju na kojem je nastupalo 120 ekipa iz Europe, Amerike, Afrike, Azije i Australije. "Turnir u Ankoni ima 25-godišnju tradiciju, a ekipa Orašja je prva iz BiH koja je pozvana da sudjeluje u njemu što predstavlja veliku odgovornost da u što boljem svjetlu predstavimo našu općinu, Županiju Posavsku i odbojkaški sport u BiH“, naglasio je Miroslav Maroš predsjednik ŽOK Orašje.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda