Sub04042020

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige u susjedstvu Policija ispituje poslovanje HNS-a

Policija ispituje poslovanje HNS-a

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Policija ispituje poslovanje Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS) i navodne neregularnosti oko prodaje ulaznica za mečeve Svjetskog prvenstva, po anonimnoj prijavi protiv predsjednika Davora Šukera i vrha HNS, javlja Index,

Riječ je o ulaznicama koje nisu bile za javnu prodaju, već za članove stručnog štaba i igrače hrvatske reprezentacije.

Prema prijavi, Davor Šuker igračima nije podijelio ulaznice koje im pripadaju, već ih je pustio u prodaju.

Riječ je o ukupno 40 ulaznica zbog kojih će vodstvo Saveza i reprezentativci biti ispitani tokom istrage. I FIFA je, javlja Index, pokrenula istragu.

Kako Index saznaje, hrvatski igrači su se bunili zbog raspodjele ulaznica za utakmice reprezentacije. Bili su ogorčeni na vrh Saveza, a bilo je i povišenih tonova.

Napetost između igrača i vodstva HNS-a nije se smanjila ni nakon finalne večeri u Moskvi i osvojenog srebra na SP-u. Igrači su zahtjevali da članiovi Izvršnog odbora ne budu sa njima na dočeku u Zagrebu.

Index podsjeća da je u jedan sat iza ponoći, na dan finala između Hrvatske i Francuske, HNS je u prodaju pustio 1.230 ulaznica.

Ulaznice usred noći rasprodate su za manje od pola sata.

Poznati hrvatski sportski komentator Drago Ćosić nedavno je dobio otkaz na HRT-u, jer je učestvovao u nelegalnoj prodaji ulaznica, koje je naručio preko matične TV kuće.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda