Čet28052020

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige u susjedstvu U Hrvatskoj se gradi “najmodernija škola nogometa u regiji”

U Hrvatskoj se gradi “najmodernija škola nogometa u regiji”

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U Osijeku je u četvrtak obilježen početak izgradnje kampa škole nogometa NK Osijeka, investicije čija se vrijednost procjenjuje na oko osam miliona eura.

Projekt obuhvata izgradnju devet fudbalskih igrališta i najsavremenije škole nogometa, a značajan dio sredstava, u iznosu od 3,3 miliona eura, osigurala je mađarska vlada.

Predsjednik kluba Ivan Meštrović kazao je kako se završetak projekta očekuje za manje od dvije godine, a koji će se realizirati uz pomoć osječke Gradske uprave i mađarskih partnera.

”Iako se projekt izvodi u vrijeme koje je krajnje nezahvalno za ovakve investicije, ovdje ćemo napraviti najmoderniju školu nogometa ne samo u Hrvatskoj nego u regiji”, ustvrdio je Meštrović.

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić zahvalio je Upravi kluba te većinskom vlasniku, mađarskom poduzetniku Lorincu Meszarosu, bez kojih ne bi bilo ovoga projekta, ocijenivši kako je ovo događaj od značaja ne samo za klub nego i poticaj za investicije u svim ostalim segmentima društvenog djelovanja.

Najvažnije je da stvaramo uvjete za život i razvoj mladih generacija, kako bi razvoj svoga talenta te svoj uspjeh i slavu mogli ostvariti ovdje, a ne da to moraju tražiti u svijetu, poručio je Vrkić ocijenivši kako se sve ovo ne bi moglo raditi “da nije bilo ozbiljnog ulaganja u NK Osijek”.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda