Čet29072021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige u susjedstvu Štimac: Ne mogu podržati Šukera, HNS se nije pomakao s mjesta

Štimac: Ne mogu podržati Šukera, HNS se nije pomakao s mjesta

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ništa ne može opravdati nasilje, rekao je povjerenik za sigurnost Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Miroslav Marković u emisiji Otvoreno u kojoj su gosti pokušali odgovoriti na pitanja tko stoji iza napada na trenera Dinama Marija Cvitanovića i što se događa u hrvatskom nogometu.

To su napravili ljudi koji već godinama teroriziraju nogometni klub Dinamo. Ne znam tko su oni, nisam ravnatelj SOA-e ni Ministar unutarnjih poslova. Tu se radi o zastrašivanju i teroru koji traje godinama, ustvrdio je Miroslav Rožić, predsjednik NO Dinama.

Ante Šalinović, član NO Hajduka, ističe kako nametanje teze da je ovaj incident povezan s navijačkim pokretom nema smisla pa dodaje: Moramo se baviti uzrocima problema, a ne posljedicama.

Bivši hrvatski nogometni izbornik Igor Štimac poznaje Cvitanovića jako dugo. Mogu potvrditi i staviti ruku u vatru za ono što je rekao da nema nijednu crnu točku u svom privatnom životu. Dakle, moramo vezati ovaj događaj za sportski dio njegova života, odnosno funkciju koju obnaša, rekao je Štimac.

Ne namjerava se kandidirati za predsjednika HNS-a, no poručio je kako će Dario Šimić imat njegovu podršku odluči li se kandidirati.

Ne mogu podržati ono što je moj kolega Šuker napravio proteklih godina jer HNS se nije pomakao s mjesta. Odnosi su jednaki, u mnogim segmentima puno gori nego što su bili. Naši reprezentativci nerado dolaze na utakmice i nose hrvatski dres jer znaju što ih očekuje, igraju stalno pred praznim stadionima, huliganizam je u porastu cijelo vrijeme... Taj nogomet koji mi ovdje proživljavamo i živimo ne donosi više ništa dobro, nikakvu radost, nikakvo veselje. To su dovoljni pokazatelji da se mora mijenjati, krenuti od glave, zaključio je Štimac.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda