Uto22102019

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige u susjedstvu Štimac: Ne mogu podržati Šukera, HNS se nije pomakao s mjesta

Štimac: Ne mogu podržati Šukera, HNS se nije pomakao s mjesta

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ništa ne može opravdati nasilje, rekao je povjerenik za sigurnost Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Miroslav Marković u emisiji Otvoreno u kojoj su gosti pokušali odgovoriti na pitanja tko stoji iza napada na trenera Dinama Marija Cvitanovića i što se događa u hrvatskom nogometu.

To su napravili ljudi koji već godinama teroriziraju nogometni klub Dinamo. Ne znam tko su oni, nisam ravnatelj SOA-e ni Ministar unutarnjih poslova. Tu se radi o zastrašivanju i teroru koji traje godinama, ustvrdio je Miroslav Rožić, predsjednik NO Dinama.

Ante Šalinović, član NO Hajduka, ističe kako nametanje teze da je ovaj incident povezan s navijačkim pokretom nema smisla pa dodaje: Moramo se baviti uzrocima problema, a ne posljedicama.

Bivši hrvatski nogometni izbornik Igor Štimac poznaje Cvitanovića jako dugo. Mogu potvrditi i staviti ruku u vatru za ono što je rekao da nema nijednu crnu točku u svom privatnom životu. Dakle, moramo vezati ovaj događaj za sportski dio njegova života, odnosno funkciju koju obnaša, rekao je Štimac.

Ne namjerava se kandidirati za predsjednika HNS-a, no poručio je kako će Dario Šimić imat njegovu podršku odluči li se kandidirati.

Ne mogu podržati ono što je moj kolega Šuker napravio proteklih godina jer HNS se nije pomakao s mjesta. Odnosi su jednaki, u mnogim segmentima puno gori nego što su bili. Naši reprezentativci nerado dolaze na utakmice i nose hrvatski dres jer znaju što ih očekuje, igraju stalno pred praznim stadionima, huliganizam je u porastu cijelo vrijeme... Taj nogomet koji mi ovdje proživljavamo i živimo ne donosi više ništa dobro, nikakvu radost, nikakvo veselje. To su dovoljni pokazatelji da se mora mijenjati, krenuti od glave, zaključio je Štimac.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi