Ned24012021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige u susjedstvu Da li kladionice diktiraju JSL?

Da li kladionice diktiraju JSL?

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Izveštaji nezavisne istrage koju su sproveli Interpol i Europol su stigli, nameštanje mečeva u srpskom fudbalu će danas u prvom planu na sednici Izvršnog odbora FSS.

U trenutku kada isključivi fokus treba da bude na reprezentaciju i važne mečeve koji su pred našim selekcijama, pažnja fudbalske javnosti u Srbiji je usmerena na neregularnosti u domaćim takmičenjima.

Buran završetak Super i Prve slige Srbije je u fokusu, kao i izveštaj nezavisne istrage koju su sprovele međunarodne institucije, a čije će detalje na današnjoj sednici prezentovati Milivoje Mirkov, Oficir za integritet takmičenja.

On će otvoriti pet dosijea utakmica spornih zbog svojih ishoda, a pre svega zbog ogromnih kladioničarskih uplata. Pojedine utakmice u srpskom fudbalu su bile predmet sumnjivih uplata i munjevitog menjanja kvota na svetskim kladionicama, što je poseban segment istrage sprovedene od strane UEFA.

Na tri od pet mečeva koje su u fokusu i koje će danas biti prezentovane Izvršnom odboru FSS akter je bio OFK Beograd, kao domaćin, a posebno je interesantan meč sa čačanskim Borcem, u kome glavni sudija meča nije dosudio dva penala.

Sudija Trailović je bi ozadužen i za meč Spartaka i OFK Beograda Subotici, meča koji je takođe pod lupom.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda