Ned24012021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige u susjedstvu Svašta smo viđali do sada, ali ovakav prekid utakmice nismo nikada!

Svašta smo viđali do sada, ali ovakav prekid utakmice nismo nikada!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ovaj video je prethodnih dana apsolutni hit na internetu! Postojalo je milion naslova koji su nam padali na padet kao opis ovog događaja i razloga prekida jedne utakmice četvrtog ranga takmičenja u okolini Priboja.

U pitanju je duel Drinske zone između FAP-a iz Priboja i Sevojna iz Užica koji je, ako vas baš interesuje, pripao domaćima rezultatom 3:0. Međutim, ono što je obeležilo ovu utakmicu nije pobeda prvoplasiranog tima iz Priboja, kao ni to što sa njom sigurno koračaju ka višem rangu, već – neželjeni gosti na terenu. I to kakvi!

U jednom trenutku na terenu se našlo nekoliko svinja iz okolnih kuća, kojima se verovatno dopala trava lokalnog igrališta. Možda i one žele u viši rang, umesto da završe na nekom mestu, borba za transfer je to.

U svakom slučaju, ovaj urnebesni događaj nasmejao je čitav region, a i vas će. Jer ovo se zaista ne viđa često, koliko god naš fudbal u Srbiji u lošem stanju.

Video sadržaj

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda