Ned07032021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske IGRAO ILI NEIGRAO, KOTIZACIJU MORAŠ PLATITI

ČELOPEK I MILIĆI U CENTRU PAŽNJE!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U nedelju se igraju utakmice 14. pretposlednjeg kola u jesenjem dijelu prvenstva. Podesilo se tako da se igraju dva derbija za mjesto u samom vrhu tabele.

U prvom lider Rudar 1925   gostuje u Čelopeku koji ima bod manje  i nije se odrekao jesenje titule. Šanse za pobijednika su neizvijesne, a u oba tabora su optimisti. Očekuje se dobra utakmica.

U drugom derbiju Milići dočekuju sastav Podrinja iz Tršića. I ovdje oba rivala imaju isti broj bodova po 24, i nisu se odrekli jesenje titule. I ovdje je pobjednik neizvijestan, ali prema našim prognozama Milići su u maloj prednosti zbog domaćeg terena.
Partizan najavljuje novi trijumf protiv Vlasenice i izlazak iz donjeg dijela tabele.
U susreta dvojice novajlija Sloboda u Donjim Zagonima dočekuje Birač iz Dervente i kako ovde kažu pobjeda je imperativ kako bi se ostalo u gornjem dijelu tabele.
Naizvijesno će biti u  Potočarima gdje kod Omladinca gostuje Jedinstvo iz Ročevića. U derbiju “zlatne sredine”Šekovići su mali favoriti protiv BSK Ledinaca iz Batkovića, ali gosti  kažu da idu bez bijele zastave.
Lokomotiva je u Brčkom favorit protiv poslednjoplasirane Majevice iz Lopara, a Mladost u Bogotovom Selu protiv Trnovice.
Parovi 14. kola:
Nedjelja, 13.30 časova
DONJI ZAGONI: Sloboda – Birač, sudije: Marko Taborin, Velibor Vidaković (oba iz Zvornika) i Darko Sekanić (Bijeljina), delegat: Dragan Radović (Zvornik).
ČELOPEK: Čelopek – Rudar 1925, sudije: Mladen Mirić, Stefan Maletić i Slobodan Marković (svi iz Bijeljine), delegat: Vaso Mišić (Milići).
MILIĆI: Milići – Podrinje, sudije: Aleksandar Ikonić, Dalibor Lukić i Vjenceslav Teofilović (svi iz Bijeljine), delegat: Zvjezdan Babić (Bijeljina).
DONJA TRNOVA: Partizan – Vlasenica, sudije: Vojislav Vuković, Goran Lakić (oba iz Brčkog) i Predrag Kićić (Bijeljina), delegat: Zoran Dragojević (Bijeljina).
POTOČARI: Omladinac – Jedinstvo, sudije: Aleksandar Jeftenić (Bijeljina), Darko Petković (Brčko) i Vladimir Divčić (Bijeljina), delegat: Žiko Gajić (Bijeljina).
ŠEKOVIĆI: Šekovići – BSK Ledinci, sudije: Stefan Đukić, Bojan Mitrović (oba iz Bijeljine) i Suzana Borić (Vlasenica), delegat: Cvijetin Maksimović (Srebrenica).
BRČKO: Lokomotiva – Majevica, sudije: Radenko Jović, Dražen Marić i Njegoslav Bošković (svi iz Bijeljine), delegat: Veseljko Karać (Bijeljina).
UGLJEVIK: Mladost (BS) – Trnovica, sudije: Darko Radojičić, Miloš Šikuljak i Radmilo Vuković (svi iz Bijeljine), delegat: Vujo Mitrović (Bijeljina).

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda