Sri01122021

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske Podrinje održalo fudbalski čas Slaviji

KADIĆ NIJE VIŠE TRENER MLADOSTI?

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Mladost iz Donje Slatine je odlično startovala u novoj sezoni na drugoligaškom “zapadu”. Međutim, potres koji trenutno trese ovog drugoligaša, mogao bi poremetiti planove aktuelnog predsjednika Dragana Aranđića – Kalimera.

Svi dosadašnji uspjesi fudbalera iz Donje Slatine vezani su za ime Nihada Kadića, fudbalskog trenera iz Gradačca, koji je svojim predanim radom, od prosječnih igrača, napravio respektabilnu ekipu. Ovaj vrsni stručnjak najvjerovatnije napušta klupu Slatinaca.

Naš izvor iz Mladosti ističe da se Kadić od petka ne pojavljuje u klubu i da je problem nastao zbog fudbalera Ismara Hasića.

– Trener Kadić je Hasića zamijenio u 70. minutu, u utakmici sa Laktašima i ovaj je otvoreno negodovao, zbog čega ga popularni Kadija odstranio iz ekipe. Hasić nije igrao na gostovanju u Tesliću, niti je više dolazio na trening. U petak, na treningu pojavio se Hasić, koga je uprava kluba vratila u ekipu, bez da je obavijestila trenera Kadića, koji je čim je ugledao dotičnog fudbalera okrenuo se i otišao. Nije se pojavio ni na utakmici sa srbačkom Slogom, koja je završena neočekivano 1:1, na domaćem terenu. Problem je veći, ako se zna da se Kadićev pomoćnik, Mladen Radović, solidarisao sa svojim šefom, pa je utakmicu sa Slogom, posmatrao sa tribina. Kalimero na sve moguće načine pokušava da vrati Kadića, ističe naš izvor iz Mladosti.

Zanimljivo je da je delegat nedjeljne utakmice, Mladost – Sloga, Dejan Tomić iz Gradiške, u protokolu utakmice napisao da su na klupi domaćina sjedili i Kadić i Radović, iako niti jedan nije bio.

Naši izvori ističu da nije samo problem promjena trenera, nego i činjenica da Mladost uopšte nema svoje mlađe kategorije, nego za njih igraju članovi Kadićeve Škole fudbala “Trijumf” iz Gradačca, tako da bi njegovim odlaskom, vjerovatno i djeca završila nastupe u dresu Mladosti, a onda su tek problemi.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda