Uto26032019

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske Raspored Prve lige Republike Srpske sezona 2016/17, jesenji dio

ZA VIKEND STARTUJE I MFL DOBOJ!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Iako je bilo planirano da klubovi Međuopštinske fudbalske lige Doboj startuju 7. aprila, na Konferenciji klubova, održanoj u Pridjelu Gornjem, donesena je odluka da takmičenje u proljećnoj sezoni startuje 15. aprila.

Razlog je bio jednostavan, jer nekoliko klubova nije bilo u mogućnosti zbog lošeg terena da organizuje normalan tok utakmice. Stoga, na prijedlog predsjednika Konferencije, a i predstavnika klubova, odlučeno je da prvenstvo počne u nedelju, 15. aprila.

Konferencija klubova MFL Doboj, kojoj je prisustvovao i predsjednik GFS Doboj, Zlatko Spasojević, zauzela je stav da prvenstvo protekne u normalnim uslovima i da se poseban akcenat da na organizaciju utakmica. S obzirom na činjenicu da je jesenji dio prvenstva protekao u veoma dobroj organizaciji i velikom doprinosu organizatora utakmica, naglašeno je da i ovaj dio treba da bude u znaku potpune regularnosti, a s posebnim akcentom na rad službemih lica, odnosno sudija i delegata.

Lider prvenstva u jesenjem dijelu je Borac iz Kotorskog koji ima velike šanse da i u nastavku zadrži tu poziciju, ali konkurenti sigurno neće ostati po strani i tražiće svoju priliku, a to se odnosi prvenstveno na BSK, Radnički i Željezničar koji su najbliži pratioci.

Da bi prvenstvo proteklo u što korektnijoj atmosferi obavljene su na vrijeme pripreme za delegate i sudije koji su na održanim semninarima pokazali dobre rezultate. Ujedno, na Konferenciji klubova dogovoreno je da se odigraju i kup utakmice i to da se, zbog manjih troškova, sastanu ekipe koje su u neposrednoj blizini.

Sl. Babić

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi