Sub20102018

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske SRBAC, ŠAMAC I NOVI U FOKUSU!

STANIŠIĆ: IDEMO DALJE BEZ MARIĆA I LAZAREVIĆA!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ono o čemu se šuškalo, se i dogodilo, poslije remija sa Sutjeskom iz Foče i napuštanja liderske pozicije prvoligaša iz Etno Sela Stanišići počele su padati ostavke!


Ostavke su podnijeli sportski direktor Radika Marić i šef stručnog štaba Mile Lazarević, i iste su usvojene!
Sportski direktor Radika Marić je rekao da je to moralni čin jer je učestvovao u odabiru igrača koji su dovedeni i da snosi dio odgovornosti za slabije rezultate.
Šef stručnog štaba Mile Lazarević u obrazloloženju ostavke takođe ističe dio svoje odgovornosti za slabije rezultate u poslednjim utakmicama. Obojica su Zvijezdi 09 poželila ulazak u Premijer ligu i uspjeh u Kupu BiH.
– Nadam se da će promjene na klupi donijeti pomak napred u igri, i rezultatima.Nadam se da ćemo u prostala dva prvenstvena susreta i dva susreta u Kupu BiH sa Olimpikom biti uspiješni. Nećemo žuriti sa novim imenovanjima jer u pauzi moramo dobro razmisliti o kandidatima. Na preostalim utakmicama ekipu će predvoditi Zoran Gligić koji je trener u Akademiji “Savo Milošević – kaže Boris Stanišić, presednik Zvijezde 09.
Mijodrag Jakovljević

Milan Čabrić ponovo direktor Zvijezde 09


Mjesto sportskog direktora Zvijezda 09 po svemu sudeći neće dugo biti upražnjeno.
Nakon odlaska Radike Marića sa mjesta sportskog direktora, prema pisanju portala InfoBijeljina, na to mjesto će ponovo doći Milan Čabrić koji je već ranije bio na toj poziciji u klubu iz Etno sela Stanišić.
Sa njim na kormilu Zvijezda 09 je imala zapažene rezultate, pa se nadaju da Čabrić može da nastavi i sada u tom ritmu.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi