Ned23092018

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske Slogi samo bod, Borac siguran, iznenađenje u Gradišci

O'ŠLA CIJELA FAMILIJA PO SPISKU!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nove nemile scene na fudbalskim terenima u Srpskoj, ovaj put na regionalnom Istoku!

Derbi susret 9. kola Regionalne lige RS grupa “istok” odigran je u Donjoj Trnovi, gdje je Partizan sa 2:1 porazio Podrinje iz Tršića. Gosti iz Tršića imali su mnogo zamjerki na suđenje Radenka Jovića te smatraju kako se pobjednik susreta već unaprijed znao. Prva situacija dolazi u 23. minuti kada je zbog prigovora na klupi igrač Tršića, Igor Aćimović dobio žuti karton. Nakon toga u 58. minuti isključen je Dejan Lukić jer je glavnom sudiji isto nešto prigovorio, a u istoj minuti požutio je i Dragan Aćimović. U 85. minuti igrač Partizana Radenko Blagojević je dobio crveni karton zbog oštrijeg starta, a u nadoknadi vremena isključen je i Gligor Aćimović, kapiten gostiju jer je Joviću opsovao familiju!

Dovoljno rečeno da je nakon utakmice Borislav Delić delegat iz Brčkog u izvještaju napisao kako je sudijska trojka napadnuta poslije utakmica u službrenim prostorijama od igrača Tršića.

Ali to nije sve zanimljiva scena dešavala se i u Potočarima, gdje je Omladinac dočekao Šekoviće i porazio ih rezultatom 3:2. Gosti su takođe imali primjedbu na suđenje Stefana Đukića iz Bijeljine. Najvažniji momenat dešava se u 78. minuti kada dolazi do sukoba Ljubomira Radušića i rezerviste Miloša Šarčevića koji je udario šamar domaćem igraču, a Đukić mu je pokazao crveni karton. Omladinac je imao 3:0 do 83. minute, nakon toga Ninić i Popović su smanjili na 3:2, ali to nije bilo dovoljno na kraju.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi