Čet17102019

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske Lokomotiva u sudijskoj nadoknadi stigla do pobjede

FUDBALSKA BITKA ZA KOZARU: SLOGA DIPO MORA O(P)STATI!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U srcu planine Kozara, u Gornjim Podgracima egzistira fudbalsko mezimče cijelog Potkozarja, FK Sloga DIPO!

Nekada drugi klub gradiše opštine (iza neprikosnovene Kozare), danas je u sjenci mnogih onih koji su u Podgradce dolazili i zavidjeli! Danas je Sloga DIPO regionalac, i bori se za opstanak. Vremena nikada gora, i nikada manje onih koji razumiju fudbalske tokove,....

Jesenji dio prvenstva izabranci trenera Siniše Đurića završili su na 12. mjestu sa 11 bodova. Slogu su napustili Nikola Gavrilović koji je prešao u Dubrave, Bojan Blagojević, Goran Vranješ, Mihajlo Mijatović koji će nositi dres Gomjenice iz Prijedora. S druge strane, Uprava je bila aktivna i angažovala je pet novi igrača, a to su: Saša Misimović, Ognjen Kremenović koji je došao iz Potkozarja iz Aleksandrovca , Nikola Zeljković, Nikša Gligić i Branislav Milišić koji je došo iz Potkozarja iz Aleksandrovca.

Sloga je odigrala već tri kontrolne utakmice (Laminci 2:2, poraženi su od petoligaša Kalema iz Trebovljana 0:1 i sa drugoligašem Jedinstvom iz Žeravice igrali su neriješeno 1:1).

Sloga će odigrati još dvije dvije kontrolne utkmice 27. februara (subotu) sa Slobodom iz Donjih Podgradaca, te dan kasnije generalka sa kombinovanim sastavom Kozare iz Gradiške.

Trener Siniša Đurić će na raspolaganju imati sledeći igrački kadar: Dario Mitrović, Bojan Stolić, Milko Rađević, lija Bročeta, Duško Lovrić, Bojan Timarac, Veljko Tendžerić, Rade Paspalj, Miroslav Todorović, Dragan Marjanović, Mladen Šukalo, Mirko Miljanović, Boris Blasković, Milan Malbašić, Miloš Lukajić, Saša Misimović, Ognjen Kremenović, Nikola Zeljković, Nikša Gligić, Branislav Milišić.

Sloga će prvo kolo proljećnog dijela na regionalnom Zapadu gostovati drugoplasinoj ekipi na tabeli, ekipi Karanovca.

G. Popović

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi