Pet18102019

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske ROMANTIKA U SLATINI, ALFA U DOBOJU!

PREDSTOJI BITKA ZA OPSTANAK

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Fudbaleri drugoligaša Željezničara iz Doboja počeli su pripreme za proljećni dio prvenstva. Pred fudbalerima “plavih” je težak zadatak – borba za opstanak.

– Prozivka fudbalera obavljena je 25. januara, a novom šefu Stručnog štaba Arnesu Handžiću su se javila 22 fudbalera, dok je osam izostalo. Predočio sam im situaciju u kojoj se nalazimo i najavio da će imati veliku obavezu da se u pripremnom periodu nametnu treneru Handžiću, jer će spisak prvotimaca biti sveden na 20. Takođe, fudbaleri su upoznati sa mjerama koje je Upravni odbor preduzeo u obezbjeđenju finansijskih sredstava, te da će sve obaveze prema njima biti ispunjene, ističe Predrag Jevtić, predsjednik Upravnog odbora.

Pored prvotimaca iz protekle sezone na prozivci su bile i novajlije: Dejan Jaćimović, golman koji se vratio iz Ozrena, a sa njim je stigao i Slaviša Đedović. Za mesto u timu boriće se i Dragan Šućur iz Sloge kao i Ajdin Škrebo iz Doboj Istoka.

– Vjerujem da ćemo uspjeti da stvorimo dobru ekipu koja će biti u stanju da obezbjedi opstanak, a uz pomoć saradnika u Stručnom štabu i Upravom kluba nastojaću da stvorim kompaktnu cjelinu, kaže Arnes Handžić, novi vođa “plavih”, a koji je ranije vodio omladinske selekcije Željezničara.

Dobojski drugoligaš provešće pripreme u Doboju, a test utakmice igraće u Tesliću a prva provjera biće protiv Usore 7. februara.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi