Pet18102019

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske ROMANTIKA U SLATINI, ALFA U DOBOJU!

U JOHOVCU VJERUJU U ČUDO: PROLETER MOŽE DO OPSTANKA!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Proleter iz Johovca drži fenjer na Regionalnom Istoku. Sumorna jesen završena je sa svega osam bodova, i samo dvije pobjede.

S obzirom na alarmantnu situaciju o ovom kolektivu proljeće su shvatili ozbiljno i krenuli sa pripremama za nastavak sezone. Kompletne pripreme odradiće se na terenu u Johovcu, a prve dvije nedjelje radiće se na jačanju fizičke spreme, da bi na red došle i prijateljske utakmice. Bilo je i pojačanja, a dres Proletera u nastavku sezone nosiće Bojan Čavić (Proleter, Dvorovi) , Siniša Babić (Drina Batar), Dragan Babunović (Sloboda, Donji Zagoni). Još se očekuje jedno pojačanje na poziciji stopera.

– Shvatili smo ozbiljno nastavak sezone. Bodovni saldo nije za pohvaliti, ali čvrsto vjerujemo da možemo do opstanka, a sa 2-3 dobre utakmice uhvatićemo i priključak sa ostatkom lige. Niko nas nije napustio, jedino nam rad remete povrede najboljeg strijelca Radomira Jovića i mladog Boška Arapovića koji će nam mnogo nedostajati. Ipak, optimizam prevlada da možemo do cilja, a to je opstanak na regionalnom Istoku – poručio je Aleksandar Jeftenić, prvotimac Proletera.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi