Pet18102019

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske ROMANTIKA U SLATINI, ALFA U DOBOJU!

U LAKTAŠIMA RADNO: LOPTA KREĆE U NEDJELJU!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Prva ovogodišnja sjednica Upravnog odbora FK Laktaši održana je u prostorijama kluba, a na dnevnom redu su preovladavale tačke u vezi sa operativnim radom u narednih sedam dana.

Direktor kluba Milenko Petrović je, između ostalog, istakao da je zadovoljan ostvarenim rezultatima kluba u jesenjem dijelu sezone. Najavio je i pojačanja u igračkom kadru, koja bi trebala biti predstavljena u narednim danima.

Član Uprave Miloš Metlar podnio je izvještaj o protekloj polusezoni i pritom se osvrnuo na aktuelnu problematiku, i to: neizmirene obaveze prema igračima i radnicima, infrastrukturne probleme, rad stručnog štaba, stanje u omladinskom pogonu, navodeći i troškove za predstojeću polusezonu kao i cjelokupnu atmosferu koja vlada u klubu. Uprava FK Laktaši je usvojila ovaj izvještaj te će svoj rad u budućnosti bazirati na istom.

Odlučeno je i da pripreme za proljetni dio sezone počnu u nedjelju 24. januara, kada će šef stručnog štaba obaviti prozivku igrača prvog tima.

Sjednici su prisustvovali članovi Upravnog odbora: predsjednik kluba Milan Baštinac, Lazar Radanović, Miroslav Kodžoman, Vladimir Rudić, Milovan Bajić i Miloš Metlar. Prisutan je još bio Milenko Petrović, direktor kluba.

Naredni sastanak zakazan je za sedam dana.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi