Sub28032020

Last update

Back Nalazite se ovdje: Home Domaći Sport Lige Republike Srpske

Jedinstvo odgovorilo Rudar Prijedoru

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Našem portalu su se javili iz FK Jedinstvo Brčko i zamolili nas da objavimo njihovo saopštenje, a povodom oglašavanja FK Rudar Prijedora.

Poslije ovih medijskih natipisa i saopštenje gospode iz F.K.Rudar Prijedor dužni smo da se obratimo i obavjestimo javnost o dešavanju na utakmici X kola Prve lige RS.

Kao prvo želimo da napomenemo da smo goste iz Prijedora dočekali na jedan fer i korektan način. Vi kao bivši Premijer ligaš barem morate da znate da ste kao klub dužni najaviti dolazak vaših navijača. Kažete da vaši navijači na utakmice ne idu u organizaciji kluba. Kako to onda da ste nas po dolasku na stadion zamolili da iako niste najavili dolazak navijača na utakmicu obezbjedimo jedan dio tribine za vaše navijače i da im dopustimo ulazak na stadion. Navijači Rudara na stadion su stigli negdje oko 10-te minute i sprovedeni su na tribinu. Za vrijeme utakmice smo u više navrata donosili osvježenje za te iste navijače a kako su nam vratili vidjeli su svi koji su bili na stadionu. Po završetku utakmice dolazi do incidenata koji su izazvali navijači Rudara. Gospodo kažete da su to momci od 18 do 20 godina. Objasnite nam otkud kod tih mladih momaka palice,željezne šipke i kamenje ? Od koga su se to oni branili ? Metalnim šipkama , kamenjem i flašama zasuli su gledaoce koji su izlazili sa stadiona. Zašto ni u jednom trenutku niste napisali kako sa tribina vas sportski direktor huška navijače , psuje majku simpatizerima naše ekipe. Odgovorno tvrdimo da niko nije ušao u svlačionicu gostiju iz Rudara i udarao igrače Rudara.
Želimo naglasiti da na našim utakmicama se nikad nije desio ni jedan jedini incident i svaku utakmicu smo više nego korektno organizovali. Ove sezone sa našeg stadiona puni plijen su nosile ekipe Krupe i Podrinja iz Janje, kako to da njima niko nije pravio probleme i upadao u svlačionicu kako vi kažete udarao igrače. Da se razumijemo ne bježimo od odgovornosti kao klub ako je do nas. Ali zapitajte se malo da li baš sve bilo kako ste vi naveli..

Sportski pozdrav iz Brčkog.

Admin tim F.K.Jedinstvo Brčko !

Izvor: (sportdc.net)

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda